چهارمین سالگرد ارتحال مسؤول حوزه علمیه ساری برگزار شد
به گزارش خبرنگارخبرگزاری رسا در ساری، چهارمین سالگرد ارتحال مسؤول حوزه علمیه مصطفی خان و رییس جامعه روحانیت مرکز استان روز گذشته با حضور علما، روحانیان و جمع کثیری از مردم در این حوزه برگزار شد.
حجت الاسلام عباسعلی ابراهیمی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران در این مراسم به جایگاه والای علما و روحانیان در طول تاریخ اشاره کرد و گفت: روحانیت همواره مدافع اصلی آرمان ها و ارزش های اسلامی بوده است.
وی از علما و روحانیان به عنوان چراغ های هدایت جامعه یاد کرد و با بیان این که این بزرگان دینی در طول تاریخ، جامعه را به سوی سعادت واقعی هدایت کردند، افزود: جامعه اسلامی بدون راهنمایی و ارشاد علما و فقهای دینی نمی تواند به مقصد واقعی برسد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با اشاره به این که علما و روحانیان همواره در برابر استعمار و استبداد ایستادگی کردند، گفت: حضور فقهای دینی مانع از تحقق توطئه های شوم دشمنان نظام اسلامی در این مدت شده است.
حجت الاسلام ابراهیمی در ادامه سخنان خود به ویژگی های علمی و اخلاقی آیت الله شفیعی اشاره کرد و افزود: این روحانی وارسته درطول دوران حیات خود همواره درخدمت اسلام، نظام اسلامی و انقلاب بود.
وی با بیان این که آیت الله شفیعی عمر با برکت خود را در جهت پرورش طلاب و روحانیان صرف کرد، بیان داشت: این عالم فقید یکی از شخصیت های وارسته و بزرگ حوزه های علمیه به شمار می رفت.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران همچنین به سابقه مبارزاتی آیت الله شفیعی درطول انقلاب و جنگ تحمیلی اشاره کرد و گفت: این عالم فرهیخته پس از پیروزی انقلاب اسلامی در عرصه عالم آموزی به پرورش طلاب حوزه های علمیه پرداخت.
به گزارش خبرنگار رسا، آیت الله سید رضی شفیعی دارابکلائی، رییس جامعه روحانیت و مسؤول مدرسه علمیه حاج مصطفی خان ساری از علما و روحانیان سرشناس و معروف مازندران بود. وی در سال 1303 در روستای دارابکلا از توابع شهرستان ساری دیده به جهان گشود. پدرش سید محسن شفیعی از متدینین و معتمدین محل بود که در سن کودکی فرزندش سید رضی بدرود حیات گفت.
آیت الله شفیعی در حوزه های علمیه ساری، مشهد، قم و نجف اشرف از محضر اساتید و بزرگان حوزه های علمیه شیعه کسب علم و فیض کرد. وی از شاگردان مخصوص آیت الله سید محمود شاهرودی و نماینده وی در شهرستان ساری بود و همچنین از هم بحث ها و هم دوره های حضرات آیات سید جعفر کریمی، شیخ عبدالله دارابی و مرحوم شیخ محمد باقر دارابکلائی بود.
آیت الله شفیعی پس از بازگشت به ساری در دو سنگر تبلیغ و آموزش دینی همت گماشت. در مسجد جامع ساری نماز جماعت می خواند و در مدرسه حاج مصطفی خان تدریس می کرد و مدیریت این مدرسه را برعهده داشت. هم اینک بسیاری از روحانیان و فضلا و طلاب ساری از دانش آموخته گان این مدرسه هستند.
وی سرانجام پس از یک عمر تلاش و مجاهدت سختگی ناپذیر در روز پنج شنبه دوم فروردین 1386 در سن 83 سالگی، دعوت حق را لبیک و روح پاکش به ارواح طیبه اجداد طاهرینش منتقل شد./950/پ202/ع