۲۶ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۵:۳۰
کد خبر: ۱۰۰۷۹۴
در بیروت؛

همایش زن معاصر از دیدگاه مقام معظم رهبری برگزار می‌شود

خبرگزاری رسا ـ همایش زن معاصر از دیدگاه مقام معظم رهبری به همت مرکز معهد المعارف الحکمیه الاسلامیه بیروت برگزار می‌شود.
زن مسلمان


به گزارش خبرگزاری رسا، مرکز معهد المعارف الحکمیه الاسلامیه به ‌مناسبت هفته زن با همکاری و مشارکت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در لبنان، سمینار «زن معاصر از دیدگاه مقام معظم رهبری» را در روز دوم خرداد سال 90 در بیروت برگزار می‌کند.

برخی از شخصیت‌های ایرانی و لبنانی در این همایش با محورهای زن و تکامل انسانی از دیدگاه حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، هویت انسانی زن از دیدگاه مقام معظم رهبری و مقایسه‌ای بین حقوق زن در غرب و شرق با حقوق وی از منظر اسلام به سخنرانی و ارائه مقاله خواهند پرداخت.

فقه زن معاصر در نظر اجتهادی مقام معظم رهبری، نقش زن در زمینه اصلاح و رشد جامعه از دیدگاه مقام معظم رهبری، بررسی حضور زن در صحنه سیاسی جامعه ایرانی «قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران» و نقش اساسی زن در خانواده از دیگر محورهای این همایش فرهنگی است.

گفتنی است، همایش زن معاصر از دیدگاه مقام معظم رهبری، دوم خردادماه سال 90 از سوی مرکز معهد المعارف الحکمیه الاسلامیه بیروت برگزار می‌شود. /920/د102/ع

برچسب ها: . . .
ارسال نظرات