۲۹ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۶:۲۳
کد خبر: ۱۰۰۹۰۶
عضو مجمع روحانیان مجلس:

مقابله با فتنه گران مهمترین اقدام مجمع روحانیان مجلس در سال 89 بود

خبرگزاری رسا ـ عضو مجمع روحانیان مجلس شورای اسلامی گفت: ایجاد مجمع روحانیان مجلس، اقدام خوب نمایندگان خانه ملت در جهت تعامل سازنده با حوزه علمیه در سال 89 بود.
علي محمد رضايي نماينده مردم تربت حيدريه در مجلس هشتم
حجت الاسلام علی محمد رضایی نماینده روحانی مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا از جمله اقدامات خوب نمایندگان خانه ملت در جهت تعامل سازنده با حوزه علمیه در سال 89 را ایجاد مجمع روحانیان مجلس دانست.

وی افزود: از جمله اقدامات خوب مجمع روحانیان در سال گذشته دیدار با مراجع معظم تقلید در راستای بالا بردن سطح تعامل مجلس با مراجع، جامعه مدرسین قم و فضلای حوزه علمیه بود.

نماینده تربت حیدریه در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: در دیدار مجمع با مراجع معظم تقلید، روحانیان مجلس برخی از دغدغه ها و مسائل نمایندگان مجلس را برای ایشان مطرح کردند و در مقابل رهنمودهای مراجع معظم تقلید را به نمایندگان خانه ملت ابلاغ کردند.

وی با بیان اینکه نمایندگان روحانی مجلس در سال 89 توجه ویژه ای به مسائل فرهنگی و دغدغه های مراجع معظم تقلید داشتند ابراز داشت: عملیاتی کردن طرح عفاف و حجاب و ورود به بحث مکتب ایرانی، موضوعاتی بود که مجمع روحانیان، در این سال مد نظر داشت.

عضو مجمع روحانیان مجلس شورای اسلامی همچنین تصریح کرد: با این حال، با توجه به پیش قدم شدن روحانیان مجلس در اعلام موضع صریح‌ نسبت به فتنه گری منافقان در 25 بهمن، شاید بتوان موثر ترین اقدام مجمع روحانیان مجلس را افشای حرکت فتنه گران در این سال، عنوان کرد. /955/ت302/ج
ارسال نظرات