روش استاد مطهری در تبلیغ دین، آسیبهای موجود را برطرف کرد
حجت الاسلام محمد علی رستمیان، استاد حوزه و دانشگاه در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا بیان داشت: از شاخصههای فکری استاد شهید مطهری، پویایی اندیشه وی است.
وی بیان داشت: استاد مطهری همواره تلاش می کرد تا به روز باشد و اندیشه های نوین را مورد تحقیق و تتبع قرار می داد.
استاد دانشگاه اصفهان بیان داشت: شهید مطهری هیچ وقت اندیشه ای را بدون تحقیق نمی پذیرفت و افکار را با اجتهاد و دقت نظر بررسی و نسبت به آن موضع گیری میکرد.
وی بیان داشت: این استاد بزرگوار سعی در پیراستن اسلام از خرافه و معرفی اسلام ناب به مردم داشت و تلاش می کرد تا اسلام حقیقی پیراسته از کژی در جامعه حکم فرما شود.
این استاد دانشگاه بیان داشت: شهید مطهری تک بعدی نبود بلکه داری تفکری چندگانه بود و با مجموع معارف اسلام همچون دانش های اعتقادی، عرفانی، فقهی، سیاسی آشنا بود.
استاد حوزه و دانشگاه گفت: ارتباط استاد با اقشار گوناگون جامعه موجب شده بود تا دانش اسلامی را در لایه های گوناگون تقریر کند.
وی بیان داشت: استاد مطهری آنگاه که بر بالای منبر قرار می گرفت عالمانه اما با زبان مردم سخن می گفت و این خصوصیتی است که هر فردی ندارد.
استاد دانشگاه ادیان و مذاهب اسلامی گفت: داشتن دانش کافی و تکیه بر روشهای جذاب سخنرانی همراه با ارائه محتوای دقیق از ویژگیهایی بود که استاد مطهری به وسیله آن آسیبهای موجود در تبلیغ دینی را مرتفع کرد.
وی بیان داشت: شهید مطهری دلسوز بود و برای ارائه تفکر ناب اسلامی سوز داشت و جایگاه، مقام و مال دنیا برای او مطرح نبود و هرکجا صحنه را خالی می دیدید در آنجا حضور پیدا می کرد. /909/ت302/ع