۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۰ - ۱۴:۱۲
کد خبر: ۱۰۳۵۸۵
مسؤول بسیج طلاب خوزستان:

اطاعت از خداوند بارزترین ویژگی شخصیت حضرت زهرا است

خبرگزاری رسا ـ مسؤول سازمان بسیج طلاب و روحانیان خوزستان، اظهار داشت: حضرت فاطمه زهرا(س) ویژگی‌های بسیاری دارد که می‌تواند برای زنان جامعه اسلامی الگو باشد، اما بارزترین مشخصه ایشان بندگی خداوند است.
شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)
حجت‌الاسلام خداداد الیاسی، مسؤول سازمان بسیج طلاب و روحانیان خوزستان، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، با اشاره به ابعاد شخصیتی حضرت فاطمه زهرا‌(س) اظهار داشت: می‌توان به شخصیت این بانوی بزرگوار در بعد قرآنی از سه منظر قرآن و سیره حضرت، قرآن در کلام حضرت و حضرت زهرا(س) در قرآن پرداخت.

وی با بیان این که پیامبر اکرم (ص) فرموده است «کسی که اولین نفر وارد بهشت می‌شود، حضرت زهرا(س) است» ابراز داشت: این بانوی دو عالم با قرآن کریم مأنوس بوده و فرزندانشان را نیز بر اساس مبانی قرآن تربیت می کرد؛ پیرامون عبادت حضرت گفته شده که حضرت فاطمه زهرا‌(س) هنگام عبادت چنان غرق در عبادت می‌شد که از فرط ایستادن پای مبارکش ورم می‌کرد.

این فعال عرصه فرهنگی‌ افزود: حضرت فاطمه زهرا(س) وقتی در زندگی در مقابل مشکلات احساس خستگی می‌کرد، رهنمودی که حضرت پیامبر(ص) به ایشان فرمودند را به کار می‌برد؛ ایشان تسبیحات حضرت زهرا(س) را رهنمودی در کاهش مصائب می‌دانست. بی‌شک قرآن‌کریم در زندگی این بانوی بزرگوار تأثیر بسیار و مستقیم داشته است.

مسؤول سازمان بسیج طلاب و روحانیان خوزستان، با اشاره به این‌که این بانوی بزرگوار در زندگی همیشه به قرآن و آیات قرآن استناد می‌کرد، تصریح کرد: زمانی که بر سر ماجرای فدک این بانوی بزرگوار مناظره‌ای با عمر و ابوبکر داشت همه گونه به آیات قرآن استناد کرد که نشان‌دهنده اشراف و تسلط کامل ایشان به کلام وحی بود. همان منشی که علمای ما به تبعیت از فرزندان حضرت زهرا(س) به استناد قرآن انجام می‌دهند.

این فعال عرصه فرهنگی با بیان این که آیات بسیاری در قرآن‌کریم وجود دارد که به صورت مشخص در شأن حضرت یا خاندان ایشان آمده است که برخی مفسران تا 68 آیه را برشمردند، تصریح کرد: حضرت فاطمه زهرا (س) کوثر قرآن است و خداوند در آیه نخست سوره کوثر می‌فرماید‌«إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ» خداوند در این آیه عطای حضرت زهرا‌(س) به پیامبر اکرم را منت نهاده و از ترکیب این آیه این گونه برمی‌آید که کوثر که معنای خیر نامحدود است به پیامبر عطا فرموده است.

مسؤول سازمان بسیج طلاب و روحانیان سپاه حضرت ولی عصر‌(عج) خوزستان، در ادامه سخنان خود، خاطر‌نشان کرد: حضرت فاطمه زهرا(س) هم از لحاظ مکانی محدود است و هم از لحاظ زمانی. تا قیامت باقی است شکایت و شفاعت،‌ عظمت و شخصیت در جهان باقی است.

وی عصمت و پاکدامنی را از دیگر ویژگی‌های حضرت فاطمه زهرا‌(س) دانست و گفت: در آیه 33 سوره اعراف، این مسأله بیان شده است؛ اگر بخواهیم در بین تمام مصادیق سنت و شیعه در اهل‌بیت بنگریم، بدون شک بارزترین مصداق پیامبر(ص) حضرت زهرا(س) هستند؛ زیرا خداوند اراده فرموده که وی را از آلودگی پاک و منزه بدارد. خداوند در آیات 82 و 83 سوره مبارکه یاسین بر اراده خود مبنی بر این‌که فاطمه زهرا(س) پاک باشد را بیان فرموده است.

مسؤول سازمان بسیج طلاب و روحانیان خوزستان، ادامه داد: در روایات از امام صادق(ع) نقل شده که «درک لیله‌القدر، درک حضرت فاطمه‌(س) است.» به استناد آیات و روایات تمام عظمت نزول قرآن در وصف اهل‌بیت(ع) است.

حجت الاسلام الیاسی با بیان این که خداوند در سوره مبارکه دهر به پاس بندگی و ایثار این خانواده با ارزش به خود می‌نازد، ابراز داشت: تعابیر عشق خداوند به این خانواده نشان می‌دهد که حضرت زهرا(س) ویژگی‌های بسیاری دارد که می‌تواند برای زنان جامعه اسلامی الگو باشد، اما بارزترین مشخصه ایشان بندگی خداوند است.

وی در پایان سخنان خود یادآور شد: اگر زنان جامعه اسلامی بتوانند ویژگی بندگی خداوند را الگوی خود قرار دهند و در محضر قرآن نیز حضور داشته باشند بسیاری از مسائل که تصور می‌کنند مشکل و حل‌نشدنی است، مرتفع می‌شود و می‌توانند نقش خود را به عنوان جزیی از جامعه ادا کنند./9455/ت303/س

ارسال نظرات