۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۰ - ۱۳:۳۷
کد خبر: ۱۰۴۱۴۶
مشاور وزیر آموزش و پرورش خبر داد؛

تدوین فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی با اشراف آیت الله مصباح یزدی

خبرگزاری رسا ـ مشاور وزیر آموزش و پرورش، از تدوین فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی با اشراف و هدایت مستقیم آیت الله مصباح یزدی رییس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) قم و انتشار و چاپ آن در آینده نزدیک خبر داد.
حجت الاسلام علي ذوعلم


به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام علی ذوعلم مشاور وزیرآموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاری‌های آموزش و پرورش و حوزه‌های علمیه، روز یکشنبه در نشستی خبری از تدوین فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی خبر داد.

وی گفت: فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی با اشراف و هدایت مستقیم آیت الله مصباح یزدی عضو مجلس خبرگان رهبری و از اندیشمندان ودین شناسان برجسته و به همت محققان این مرکز علمی معتبر تدوین شده است.

حجت الاسلام ذوعلم ابراز داشت: کار تدوین فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری از سال 87 آغاز شد و خوشبختانه این طرح چندی پیش با هدایت ها و اشراف مستقیم آیت الله محمدتقی مصباح یزدی به همت محققان و اندیشمندان برجسته مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) به پایان رسید.

مشاور وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: تدوین فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی یک رویداد پژوهشی بی سابقه در عرصه تعلیم و تربیت کشور به شمار می آید.

دبیر ستاد همکاری‌های آموزش و پرورش و حوزه‌های علمیه ادامه داد: البته پیش از این نیز اقداماتی در راستای تدوین فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی انجام شده بود، اما اشراف آیت الله مصباح یزدی بر این مساله به غنای بیشتر آن کمک کرده است.

وی با بیان اینکه این اثر با کارهای مشابه غیر قابل قیاس است، گفت: خوشبختانه کار تدوین فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی پایان یافته و برای چاپ به سازمان پژوهشی و برنامه ریزی وزارت آموزش و پرورش ارسال شده است.

حجت الاسلام ذوعلم اظهار داشت: سعی بر این بود که فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی همزمان با برگزاری پنجمین همایش سالانه ستاد همکاری های حوزه و آموزش و پرورش چاپ و منتشر شود، اما با توجه به زمان کوتاه باقی مانده تا زمان برگزاری این همایش، این اثر در آینده نزدیک به چاپ خواهد رسید.

مشاور وزیر آموزش و پرورش در ادامه سخنان خود، گزارشی از فعالیت ها و اقدامات ستاد همکاری های حوزه و آموزش و پرورش ارائه کرد و گفت: اجرای طرح بصیرت فرهنگیان با مشارکت بیش از 150 هزار فرهنگی از جمله مهم ترین اقدامات ستاد در سال گذشته بود.

دبیر ستاد همکاری‌های آموزش و پرورش و حوزه‌های علمیه ادامه داد: این طرح در تابستان سال جاری نیز با حضور حوزویان و با مشارکت فرهنگیان و معلمان برای 200 هزار نفر در مدارس سراسر کشور اجرا خواهد شد.

وی آغاز اجرای طرح روحانی مدارس را ازدیگر اقدامات ستاد همکاری ها دانست و گفت: برگزاری گفتمان های دینی به همت سازمان تبلیغات اسلامی، توسعه رشته های معارف اسلامی در دوره متوسطه از دیگر اقدامات ستاد همکارهای حوزه و آموزش و پرورش بوده است.

حجت الاسلام ذوعلم همچنین از استخدام 450 نفر از طلاب خواهر و برادر حوزه های علمیه برای تدریس در آموزش و پرورش بعد از گذراندن آزمون خبر داد.

مشاور وزیر آموزش و پرورش در ادامه سخنان خود در پاسخ به سؤالی گفت: حضور حوزویان در آموزش و پرورش باید به یک جریان تاثیرگذار تبدیل و از حالت موج خارج شود.

وی گفت: با راه اندازی ستاد همکاری ها بسترها و زمینه های لازم جهت تحقق این اصل مهم فراهم شده است.

حجت الاسلام ذوعلم ادامه داد: امروز حوزویان حضور در آموزش و پرورش را برای خود یک تکلیف و متصدیان عرصه تعلیم و تربیت کشور نیز این مساله را یک فرصت برای خود می دانند و این مساله به ترقی و تعالی عرصه تعلیم و تربیت کمک می کند. /924/ پ202/ع

ارسال نظرات