۰۱ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۷:۳۹
کد خبر: ۱۰۵۲۱۹
آیت الله جوادی آملی:

نظام بالنده در پرتو رابطه با امام زمان تحقق می‌یابد

خبرگزاری رسا ـ حضرت آیت الله جوادی آملی نظامی را کارآمد ذکر کرد که بالنده باشد و افزود: نظامی باقی خواهد ماند که با بقیة الله‌(عج) رابطه داشته باشد و آن نظامی که خدا عهده دار حفظ او است باقی می ماند.
آيت الله جوادي آملي
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط عمومی بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء، حضرت آیت الله عبدالله جوادی آملی روز یک شنبه در دیدار اعضای ستاد حوزوی تدوین دایره المعارف دفاع مقدس افزود: با وجود دشمنی های شرق و غرب علیه ایران به لطف الهی و به برکت خون شهدا مشکلی نداریم لذا در دایره المعارف دفاع مقدس باید کتابی بدون خلاف و مبالغه داشته باشیم تا ذخیره ای برای نظام شود.

وی نظامی را کارآمد ذکر کرد که بالنده باشد و افزود: نظامی باقی خواهد ماند که با بقیة الله‌(عج) رابطه داشته باشد و آن نظامی که خدا عهده دار حفظ او است باقی می ماند.

مفسر بزرگ قرآن کریم اضافه کرد: حضرت ولی عصر(عج) یک حقیقت زنده و جاوید هستند که برای همه نور افکن بوده و اگر گروه خاصی فرمان ایشان را اطاعت کردند می توانند مشمول لطف او باشند و آن افراد عالمان دینی هستند.

وی افزود:حضرت علی(ع) با استناد به یکی از آیات سوره هود فرموده اند که عالمان دین باقی اند و لذا کسانی صاحبان بقاء هستند که با بقیت الله (عج) رابطه داشته باشند.

حضرت آیت الله جوادی آملی خاطر‌نشان کرد: حال باید بدانیم شرط این باقی بودن چیست؟ لذا اثر این تعهد حفظ نظام و رفتن به جبهه بوده که عالمان دین با هدف اصلی حفظ دین و مبارزه با ستم ظالمان پای به جبهه گذاشته اند.

استاد برجسته حوزه علمیه قم افزود: این عالمان دین سهمی از جوامع الحکم دارند‌، حقیقت کلمه جامعه را به فرموده پیامبر (ص) ، ایشان و امام علی (ع) داشتند و شعاعی از آن کلمات نصیب شاگردان آن ها به عنوان عالمان دینی از مراجع تا محققان شده است.

حضرت آیت الله جوادی آملی ادامه داد: جامعیت گاه در مسایل علمی است که این بسیار ارزشمند است، اما جامعیت وزن و موزون نصیب هر کسی نمی شود.

مفسر قرآن کریم افزود: جامع وزن و موزون شدن کار روحانیون است که شربت شهادت را نوشیدند و اگر کسی بخواهد در کفه ترازوی آخرت وزین باشد باید حق را با خود به همراه ببرد.

وی همچنین برای تدوین کنندگان ستاد حوزوی دایره المعارف دفاع مقدس آرزوی توفیق کرد. /901/د102/س
برچسب ها: . . .
ارسال نظرات