۱۲ خرداد ۱۳۹۰ - ۰۹:۰۰
کد خبر: ۱۰۶۰۲۲
در آینده نزدیک؛

موزه علما و شهدای روحانیت استان کرمان راه‌اندازی می‌شود

خبرگزاری رسا ـ مدیر حفظ و احیای بناهای تاریخی استان کرمان از راه‌اندازی موزه علما و شهدای روحانیت این استان در آینده نزدیک خبر داد.
شهداي روحاني


حمیدرضا روحی، مدیر حفظ  و احیای بناهای تاریخی اداره کل میراث فرهنگی استان کرمان، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، از راه‌اندازی موزه علما و شهدای روحانیت این استان خبر داد و گفت: با توجه به این که کرمان مهد پرورش عالمان دینی است و همچنین این استان‌ شهدای روحانی والامقامی را تقدیم انقلاب اسلامی ابران کرده است، ضرورت دارد نام و یاد آنها با حفظ آثار آنان بری نسل آینده به یادگار گذاشته شود.

وی با بیان این که راه‌اندازی موزه علما و شهدای روحانیت جزء دغدغه های میراث فرهنگی استان کرمان است، ابراز داشت: استان کرمان در آغاز دوره‌ مشروطیت با تلاش شخصیت هایی همچون میرزا رضای کرمانی و شیخ احمد روحی نقش مؤثر خود را به نمایش گذاشته بود؛ از این رو ثبت حضور تاریخی روحانیان در عرصه‌های سیاسی و اجتماعی ضرورتی انکار‌ناپذیر است.

روحی با اشاره به موزه شهید باهنر کرمان ابراز داشت: موزه شهید باهنر کرمان که زیر نظر بنیاد حفظ و ارزش‌های دفاع مقدس استان است، یکی از پیشنهاد‌های میراث فرهنگی استان مبنی بر توسعه این موزه، به موزه شهدای روحانیت است که رایزنی‌های اولیه با مسؤولان موزه شهید باهنر صورت گرفته است و برای تبیین بیشتر چگونگی راه‌اندازی این موزه، نیازمند جلسات بیشتری هستیم.

مدیر حفظ و احیای بناهای تاریخی استان کرمان گفت: خانه شهید باهنر در کرمان که  در گذشته به عنوان موزه شهید باهنر راه اندازی شده بود، ما تلاش داریم با گسترش و تجهیز این خانه، موزه علما و شهدای روحانیت این استان را با مشارکت بنیاد حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس راه‌اندازی کنیم.

وی همچنین اضافه کرد: البته در نظر داشتیم یکی از بناهای تاریخی که در حال مرمت و بازسازی است را برای راه‌اندازی این موزه انتخاب کنیم که به نظر می‌رسد خانه و موزه شهید باهنر مکان مناسبی برای گردآوری تاریخ علما و روحانیت استان کرمان باشد.

گفتنی است، موزه‌ شهید باهنر، در شمال شرقی شهر کرمان در خیابان شهید فتحعلی‌شاهی واقع است./918/پ202/س

برچسب ها: . . .
ارسال نظرات