۱۸ تير ۱۳۹۰ - ۱۲:۱۵
کد خبر: ۱۰۸۳۳۳
در گلپایگان؛

سلسله‌ نشست‌های تقویت مبانی اعتقادی و شبهه‌زدایی دینی برگزار می‌شود

خبرگزاری رسا ـ نوزدهمین دوره طرح تقویت مبانی اعتقادی و شبهه‌ زدایی دینی با سخنرانی استادان برجسته حوزه علمیه قم در گلپایگان برگزار می‌شود.
تهاجم فرهنگي
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، نوزدهمین دوره طرح تقویت مبانی اعتقادی و شبهه‌زدایی دینی با هدف مبارزه با تهاجم فرهنگی، تابستان امسال در ‌مجتمع فرهنگی تفریحی بهشت ایران‌ گلپایگان برگزار می شود.

این همایش با محوریت توحید از منظر قرآن به همت دفتر امام جمعه گلپلیگان، از هفده تیرماه‌ آغاز شد و تا بیست شهریورماه ادامه خواهد داشت.

بر اساس این گزارش، یکی از مهم ترین اهداف این طرح تقویت باورهای توحیدی است که‌‌ «زیان‌های جامعه شرک‌آلود» نیز به صورت علمی تبیین و بررسی می‌شود.

از موضوعاتی که در این دوره از سوی استادان حوزه علمیه قم مطرح می شود، می توان به سخنان آیت الله محمد یزدی با موضوع «ویژگیهای فرد و جامعه توحیدی در جهاد» آیت الله سید احمد خاتمی با موضوع «فرد و جامعه توحیدی در اطاعت» و آیت الله مقتدایی با موضوع «ویژگی‌های فرد وجامعه توحیدی در تعلیم وتعلم» اشاره کرد.

گفتنی است، دفتر امام جمعه گلپایگان با برگزاری این نشست ها در سال های گذشته توانسته است تا کنون نوزده جلد از مباحث مطرح شده همچون بررسی تهاجم فرهنگی و تبیین مباحث قرآنی را منتشر کند./927/پ203/س
برچسب ها: . . .
ارسال نظرات