وبلاگ نویسی حوزویان باید به سمت تخصصی شدن پیش رود
حجت الاسلام محمد رضا بهروز، عضو ستاد ساماندهی مراکز پاسخگویی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: تبلیغ در فضای مجازی بسیار تاثیرگذار است، از همین رو لازم است تا ساماندهی مناسبی در این بخش انجام شود.
وی با اشاره به اینکه برخی قابلیت های فضای مجازی نادیده گرفته شده است، اظهار داشت: سایتهایی در فضای مجازی همچون یوتیوب و ویدئو کلیپ وجود دارد که به ارائه فیلم میپردازد.
این محقق حوزه علمیه قم اظهار داشت: اگر جستجویی با عنوان کلمه شیعه، اسلام، حوزه علمیه در این گونه سایتها داشته باشید، می توانید با دیدن مطالب منفی به راحتی به ضعف ارائه ویدئوهای اسلامی حکم کنید.
وی گفت: در این بخش آن قدر کم کار کردهایم که ویدئوهایی هم که وجود دارد، در بالاترین نتایج جستجو ارائه نمیشود.
این پژوهشگر حوزه علمیه قم بیان داشت: ایجاد سایت های ویدوئی و ارائه کلیپهای تصویری به گروه سازندگان هنری قوی و امکانات نرم افزاری و سخت افزاری نیاز دارد.
وی با اشاره به اینکه طلاب در بخش وبلاگنویسی حضور خوبی دارند و حمایتهایی هم در این زمینه انجام میشود، ادامه داد: در بحث وبلاگها باید جهتگیری مناسب در راستای تخصصی شدن وبلاگ ها داشته باشیم.
این محقق حوزه علمیه قم بیان داشت: باید موضوعات را تخصصی کرد و در دانش های گوناگون اسلامی و موضوعات خاص، وبلاگ های مناسب راه اندازی شود.
وی گفت: در وبلاگ نویسی سلیقه، پیدا کردن راه ارتباط با کاربر و زبان بلاگری نقش ویژهای دارد.
عضو ستاد ساماندهی مراکز پاسخگویی ابراز داشت: وبلاگ دارای زبان خاصی است و به همین دلیل نمیتوان مطالب سایت ها را بدون پردازش و تغییر زبانی کپی کرد.
وی افزود: امروز وبلاگ هایی موفق بودهاند که توانستهاند زبان خود را تغییر داده و به فهم مشترکی با کاربران برسند که میزان موفقیت وبلاگ را میتوان با تعداد نظرات درج شده حتی نظر مخالف محک زد.
حجت الاسلام بهروز گفت: باید توجه داشته باشیم که زبان منبر و وبلاگ متفاوت است، و چه بسا وبلاگهایی که مطلب را به صورت غیر مستقیم با بیان خاطره، داستان و حکایت شروع می کنند و در ادامه یا به صورت ضمنی پیام خود را منتقل می کنند موفقترند.
وی در پایان بیان داشت: نیازمند سیاست گذاری مناسب در بخش فعالیت های تبلیغی در فضای مجازی هستیم که این سیاستگذاری محتاج آشنایی با جزئیات این فضا است. /909/ت302/ع