۱۴ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۲:۴۷
کد خبر: ۱۱۰۱۴۲
مدیر حوزه علمیه آل طیب اهواز:

مسجد پایگاه وحدت و انسجام است

خبرگزاری رسا ـ مدیر حوزه علمیه آل طیب اهواز، اظهار داشت: مسجد پایگاه اتحاد، انسجام و یکپارچگی مسلمانان در تمامی امور دینی است.
مسجد
حجت الاسلام عبد الامیر قاسمی رجب پور، مدیر حوزه علمیه آل طیب اهواز در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، مسجد را محل اطلاع رسانی دینی، اجتماع مؤمنان، وحدت مسلمانان، مشاوره و قضاوت پیامبران و امامان(ع) دانست و گفت: مسجد از جایگاه والایی در دین مبین اسلام برخوردار است.

استاد حوزه علمیه، با بیان این که بنای مسجد نخستین بنای اسلام که به دست پیامبراکرم(ص) احداث شد، خاطر نشان کرد: همواره در طول تاریخ اسلام مسجد پایگاه تجمع مسلمانان و عامل وحدت و انسجام آنان در برابر دشمنان اسلام می باشد.

وی با اشاره به آیه نخست سوره اسراء مبنی بر «سبحان الذی اسراء بعبده لیلا من المسجد الحرام الی المسجد القصی...» ابراز داشت: مسجد مبدأ عروج پیامبراکرم(ص) به ملکوت اعلا است که هر کسی خواهان متصل شدن با احدیت و ملکوت اعلا است، باید ارتباط مطلوبی با مساجد داشته باشد.

این مبلّغ حوزه علمیه، در بخش دیگری از سخنان خود وفادارترین نیروی های نظام مقدس اسلام را جوانان مساجد برشمرد و گفت: همانگونه که در دوران انقلاب اسلامی، نیروهای انقلابی در مساجد به کمال می رسیدند و وارد مبارزه با نظام ستم شاهی می شدند، امروزه نیز بچه های مساجد نقش مهمی در مبارزه با جنگ نرم دشمنان دارند.

مدیر حوزه علمیه آل طیب اهواز، تصریح کرد: استفاده از تکنولوژی روز دنیا در مساجد همچون اینترنت به جهت رصد کردن اخبار جهان و همچنین آشنایی با برخی از نرم افزارهای اسلامی در راستای ارتقای سطح علمی، فرهنگی و تبلیغی نمازگزاران امری مطلوب و ارزنده می باشد. 

وی با تأکید بر این که نباید در امور معنوی، فرهنگی و دینی مساجد، وابسته به دولت باشند، اظهارکرد: اما در مسائل احداث، عمران و تجهیز مساجد، دولت همواره باید حامی و پشتیبان این جایگاه والای اسلام باشد.

حجت الاسلام رجب پور، در پاسخ سؤالی مبنی بر « چه برنامه های برای جذب جوانان و نوجوانان به مساجد پیشنهاد دارید؟» ابراز داشت: برای جذب قشر جوانان و نوجوانان جامعه به مساجد دو برنامه اساسی، نخست سخت افزار و دوم نرم افزار موجود می باشد.

این مبلّغ حوزه علمیه در پایان سخنان خود خاطر نشان کرد: توجه به ظاهر مساجد، زیبایی و پاکیزگی، مجهز بودن به سیستم های سرمایشی و گرمایشی و برطرف کردن نیازهای معنوی، برقراری جلسه های علمی و دینی با ساختاری نوین، از مهمترین نقاط جذب این قشر پویای جامعه اسلامی از لحاظ برنامه های سخت افزاری و نرم افزاری، به مساجد هستند./9463/ت302/ص
ارسال نظرات