۱۷ شهريور ۱۳۹۰ - ۱۳:۲۶
کد خبر: ۱۱۲۳۰۸

کارگاه آموزشی نیاز سنجی پژوهشی دانش‌های حوزوی برگزار شد

خبرگزاری رسا ـ مدیر کل مطالعات پژوهشی معاونت پژوهشی حوزه‌های علمیه گفت: با استفاده از اساتید صاحب نظر آخرین یافته‌های علمی و جدیدترین فنون و روش‌ها را به پژوهشگران حوزوی انتقال می‌دهیم و اجرای طرح‌های پژوهشی ما علمی و با کیفیت بیشتر برگزار خواهد شد.
حجت الاسلام محمد ساجدي حجت الاسلام محمد ساجدي


حجت‌الاسلام محمد ساجدی مدیر کل مطالعات پژوهشی معاونت پژوهشی حوزه‌های علمیه در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا به تبیین فعالیتهای کارگاه آموزشی نیاز سنجی پژوهشی دانش‌های حوزوی پرداخت و افزود: برای هماهنگی مجریان طرح‌های پژوهشی نیاز سنجی با ناظر علمی طرح، دکتر فتحی واجارگاه و رفع ایرادات و ارائه بحث‌های آموزشی و توجیهی این کارگاه برگزار شد.

حجت‌الاسلام ساجدی شرکت کنندگان در این طرح را بیست نفر خواند و تصریح کرد: مجریان طرح‌های نیاز سنجی پژوهشی در این جلسه حضور داشتند که در رشته‌های مختلفی مانند علوم قرآنی، تعلیم و تربیت، مطالعات سیاسی، ادبیات، فقه و اصول فقه مشغول به فعالیت هستند.

مدیر کل مطالعات پژوهشی معاونت پژوهشی حوزه‌های علمیه با اشاره به مزایای این کارگاه گفت: با استفاده از اساتید صاحب نظر آخرین یافته‌های علمی و جدیدترین فنون و روش‌ها را به پژوهشگران حوزوی انتقال می‌دهیم و اجرای طرح‌های پژوهشی ما علمی و با کیفیت بیشتر برگزار خواهد شد.

حجت‌الاسلام ساجدی خاطر نشان کرد: برگزار کننده این کارگاه دفتر مطالعات پژوهشی معاونت پژوهشی گروه نیاز سنجی‌ها است.

وی زمان برگزاری این گارگاه را یک روزه خواند و ابراز داشت: این کارگاه در دو جلسه صبح و یک جلسه بعد از ظهر برگزار شد که در نشست صبح دکتر فتحی استاد کارگاه بحث‌های تئوریک و آموزشی کلی در زمینه نیاز سنجی پژوهشی و رویکرد‌های آنرا به بحث و تبادل نظر گذاشت.

مدیر کل مطالعات پژوهشی معاونت پژوهشی حوزه‌های علمیه افزود: در جلسه دوم صبح دکتر فتحی در زمینه الگوی نیاز سنجی پژوهشی که به عنوان یک شیوه راهنما برای مجریان این طرح‌ها مورد نیاز است به بحث و گفت‌وگو خواهد پرداخت.

حجت‌الاسلام ساجدی در پایان به جلسه بعد از ظهر اشاره کرد و اظهار داشت: در جلسه بعد از ظهر بحث‌ها جزئی  و عملیاتی پیگیری می‌شود، یعنی مجریان طرح‌ها به طور مشخص ابهاماتی را که در جریان اجرای طرح با آن مواجه و یا در تعامل با ناظران علمی به وجود آمده با استاد کارگاه در میان می‌گذارند و با بحث گروهی و تبادل نظر در صدد رفع اشکالات بر می‌آیند./927/پ202/ص

ارسال نظرات