۲۱ شهريور ۱۳۹۰ - ۱۷:۲۷
کد خبر: ۱۱۲۵۷۰
حجت‌الاسلام سعیدی:

ملاک حقانیت اشخاص همسویی با ولایت فقیه است

خبرگزاری رسا ـ نماینده ولی فقیه در سپاه گفت: ملاک و معیار حقانیت اشخاص، گروه‌ها و احزاب همسویی با ولایت فقیه است.
حجت الاسلام علي سعيدي نماينده ولي فقيه در سپاه پاسداران
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط عمومی سپاه علی بن ابیطالب (ع)، حجت‌الاسلام علی سعیدی امروز در مراسم افتتاحیه کارگاه آموزشی شهید عاصمی در مجتمع آموزشی شهید محلاتی گفت: پیش از انقلاب، روحانیت اصیل نماد و پرچمدار گفتمان دینی بوده و پس از انقلاب ولایت فقیه عهده‌دار این مسئولیت است.

وی با بیان اینکه گفتمانی حجیت دارد که از جنس گفتمان ولایت فقیه باشد، اظهار داشت: گفتمان هر شخص را باید با گفتمان ولایت فقیه سنجید.

نماینده ولی فقیه در سپاه با اشاره به اینکه اعتبار ولی فقیه برای اداره حکومت با ائمه معصومین (ع) فرقی ندارد، رسالت سپاه را حفظ انقلاب اسلامی دانست و اظهار داشت: هرکجا که خطری انقلاب اسلامی را تهدید کند، سپاه بر اساس رسالت ذاتی خود وارد صحنه می‌شود و در برابر خطر می‌ایستد.

فرمانده سپاه علی بن ابیطالب (ع) نیز در این مراسم با بیان اینکه قم خاستگاه انقلاب و نظام اسلامی به لحاظ فکری و به لحاظ عملی است، اظهار داشت: حوزه علمیه قم پشتوانه فکری نظام جمهوری اسلامی ایران و حکومت مردم سالاری دینی مبتنی بر نظریه ولایت فقیه است.

مهدی مهدوی‌نژاد افزود: آنچه که رهبر فرزانه انقلاب اسلامی بارها تذکر و هوشیار باش آن را به همگان داده‌اند این است که همانگونه که تز و نظریه اولیه انقلاب اسلامی و حکومت دینی در قم شکل گرفته، پرورش یافته و عملی شده است، آنتی تز و راهبرد مقابله و براندازی انقلاب نیز می‌تواند در همین قم شکل بگیرد.

وی افزود: بنابر این باید بر اساس گرایی که فرمانده کل قوا به ما داده‌اند، هوشیار بوده و مراقب حرکات و اقدامات دشمنان داخلی و خارجی باشیم.

مهدوی نژاد با بیان خاطراتی از شهدای اخیر سپاه علی بن ابیطالب(ع)، یاد این شهدای عالیقدر را گرامی داشت./917/د102/ص
برچسب ها: . . .
ارسال نظرات