۲۵ فروردين ۱۳۸۸ - ۱۴:۱۲
کد خبر: ۱۱۳۵
از سوی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی؛

مراجع سیاست گذاری حوزه های فرهنگی و اجتماعی پشتیبانی فکری می شوند

خبرگزاري رسا ـ مدیر پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی گفت: مراجع سیاست گذاری و مدیریتی حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی پشتیبانی فکری می شوند.
دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم



به گزارش خبرگزاری رسا، حجت الاسلام حسن خیری، مدیر پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی از تدوین راهبردهای فرهنگی اجتماعی این پژوهشکده خبرداد و گفت: این راهبرد با نگاه مساله محور جهت تبیین و ارایه نظر در عرصه سیاست گذاری و اجرا از سوی افراد صاحب نظر تدوین شده است.

وی خاطر نشان کرد: هدف از تدوین این راهبرد ارایه تصویری صریح، گویا و ژرف در عین ایجاز و اختصار نسبت به مسئله و موضوعی است که برای تصمیم گیری و سیاست گذاری نیاز به آگاهی دارد.

مدیر پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی، پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی بررسی وضعیت نشر کتاب‌های دینی در ایران، بررسی گرایش‌های موضوعی در پرسش‌های دینی مردم ایران از حوزه علمیه قم، شیعه در فضای سایبر، بررسی ابعاد تعاملی و مخاطب در سایت اینترنتی بلاغ و... را از جمله عناوین راهبردهای فرهنگی و اجتماعی این پژوهشکده برشمرد.

وی تصریح کرد: آشنایی با آینده‌پژوهی، ضرورت آمایش سرزمینی و سیاست گذاری جامع با موضوع منطقه صنعتی عسلویه و پارس جنوبی و آسیب شناسی سریال‌های دینی تلوزیون در ماه مبارک رمضان از دیگر عناوین این راهبردها است.

حجت الاسلام خیری در بخش دیگری از سخنان خود شناخت ژرف و جامع عرصه فرهنگ و اجتماع و ارایه تصویری واقع نگر و آینده گرا از جامعه بر پایه مبانی و رویکرد اسلامی را از جمله اهداف تاسیس پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی ذکر کرد و افزود: ارایه تحلیل و پیشنهادهای راهبردی در عرصه‌های مختلف فرهنگی اجتماعی قابل استفاده در مراکز تصمیم‌ساز، شناخت اوضاع فرهنگی و اجتماعی در سطوح مختلف و ارایه تحلیل و اطلاعات و گزارش‌های واقعی از آن نیز اهداف تشکیل پژوهشکده است.

وی همچنین گفت: پشتیبانی فکری مراجع سیاست گذاری و مدیریتی حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی نیز از جمله اهداف تاسیس گروه بررسی‌های راهبردی و سیاست های فرهنگی و اجتماعی این پژوهشکده است.
ارسال نظرات