۲۲ مهر ۱۳۹۰ - ۱۷:۳۲
کد خبر: ۱۱۴۷۸۷

نشست «حکم فقهی زیارت قبور و عتبات از دیدگاه مذاهب اسلامی» در بیروت برگزار شد

خبرگزاری رسا ـ نشست «حکم فقهی زیارت قبور و عتبات از دیدگاه مذاهب اسلامی» با حضور علمای شیعه و اهل سنت لبنان در بیروت برگزار شد.
نشست «بررسي حکم فقهي زيارت قبور و عتبات از ديدگاه مذاهب اسلامي» نشست «بررسي حکم فقهي زيارت قبور و عتبات از ديدگاه مذاهب اسلامي» نشست «بررسي حکم فقهي زيارت قبور و عتبات از ديدگاه مذاهب اسلامي»
به گزارش خبرگزاری رسا، جمعیت امام صادق(ع) برای احیای میراث علما با همکاری مجمع جهانی تقریب مذاهب و جامعه المصطفی العالمیه، امروز به مناسبت موسم حج، نشستی فقهی با عنوان «حکم فقهی زیارت قبور و عتبات از دیدگاه مذاهب اسلامی» در سالن موسسه رسول اکرم(ص) در بیروت برگزار کرد.

شیخ حسن بغدادی، عضو شورای مرکزی حزب الله لبنان، هدف از برگزاری چنین نشست های فکری و عقیدتی را پاسخگویی به شبهه انگیزان و بدعت سازانی دانست که به دنبال خارج شدن از مسیری هستند که تمامی علمای گذشته از سران مذاهب مختلف اسلامی بر آن توافق داشتند.

گروهی از علمای برجسته لبنان از شیعیان و اهل سنت و برخی دیگر از مقام های برجسته از جمله سید محمدحسین رییس زاده، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران به نمایندگی از غضنفر رکن آبادی، سفیر کشورمان در بیروت، شیخ احمد مبلغی، رییس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس شورای اسلامی، شیخ حسن بغدادی، عضو شورای مرکزی حزب الله لبنان، حاج مصطفی دیرانی، عضو مجلس سیاسی حزب الله لبنان، نزیه منصور و حسن یعقوب از نمایندگان پیشین پارلمان لبنان حضور داشتند.

همچنین نمایندگانی از دفاتر مراجع عظام آیت الله سیستانی و علامه سید محمدحسین فضل الله و شیخ عبدالناصر جبری، رییس دانشکده دعوت اسلامی لبنان و جمعی دیگر از فعالان فکری و فرهنگی و گروهی از طلاب حوزه های علمیه نیز در این نشست حضور داشتند.

گفتنی است که حجت الاسلام والمسلمین شیخ احمد مبلغی از سوی مجمع تقریب مذاهب اسلامی، شیخ مصطفی جعفری، نماینده جامعه المصطفی العالمیه در بیروت و شیخ عبدالناصر جبری رییس دانشکده دعوت اسلامی و از علمای اهل سنت لبنان در این نشست به سخنرانی پرداختند./981/ب902/گ
ارسال نظرات