صفارهرندی:
مفاسد اقتصادی جریان انحرافی بعدها بر ملا خواهد شد
خبرگزاری رسا ـ معاون فرهنگی، اجتماعی و راهبردی سپاه پاسداران وحدت عمومی جریانات اصول گرا را لازم دانست و گفت: وحدت آن چیزی است که باید به سمتش برویم با حفظ اصولمان و تنزل پیدا نکردن از آرمان هایمان.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد محمدحسین صفار هرندی، معاون فرهنگی، اجتماعی و راهبردی سپاه پاسداران، در نشست هم اندیشی مداحان و شاعران نخبه کشور که امروز در هتل نخل مشهد برگزار شد، گفت: داشتن بصیرت به فضای سیاسی پشتوانه و تضمین کننده است، زیرا به واسطه آن می توان از حضور تلخ اراذل و اوباش در محیط سیاست جلوگیری کرد.
وی با بیان این که حوادث پس از انتخابات اخیر، محیط سیاسی ما را دستخوش تغییراتی نمود، به گونه ای که آن دسته بندی تاریخی از ابتدای انقلاب تا به امروز که در آستانه هر انتخاباتی داشته ایم این بوده که هر دوی جریان های سیاسی همتشان صرف اعتلای اندیشه انقلابی می شود، تصریح کرد: واقع مطلب این است که تا انتخابات 88 نگرش مسؤولان کشور و در رأسشان رهبر انقلاب نسبت به گروه های سیاسی همین دیدگاه بود.
معاون فرهنگی، اجتماعی و راهبردی سپاه پاسداران خاطرنشان کرد: شورای نگهبان در برخورد با این افراد با سماحت برخورد کرد و دو عضو رسمی جناح اصلاح طلبان فرصت داد و این بدین معنا است که تا آن زمان نگاه این است که این ها عضوی از خانواده نظام و انقلاب هستند و البته رفتاری که آن ها از خود نشان دادند، همین بود. همین آقای موسوی قبل از انتخابات نکاتی را مطرح می کرد و می گفت و تعابیر خوبی از روی ارادت نسبت به نظام و انقلاب داشت و خود را به رهبری منتسب می کرد؛ اما رفتار های پس از انتخابات چیز دیگری شد، به عبارتی آن چنان شد که روزی چشم باز کردیم و دیدیم فرماندهی میدانی آشوب به دست صدای بیگانه است و انسان های بیمایه و تهی مغز هم تأیید می کنند و انسان هایی فریب خورده هم همراهی می کند؛ این فضا فضای سیاسی بین دو جبهه نبود و از این جا آرایش به هم ریخت، بنابراین ما در آستانه انتخابات جدید، نمی توانیم بگوییم آرایش امروز ما همان آرایش دیروز است.
وی با یادآوری این مطلب که امروز در خانواده اصلاح طلبان و اصول گرایان شاهد یک به هم ریختگی هستیم، که باید به خوبی شناخته شود، تشریح کرد: امروز نخستین صدایی که از اصلاح طلبان به گوش می رسد، متعلق به جماعتی از تندروان می باشد و آن صدای تحریم انتخابات است و آن ها بیان می کنند که هیچ منفعتی در استمرار این نظام برای خودمان و هیچ گونه امیدی نداریم، بنابراین همه تلاش خودمان را برای از میان برداشتن اصل نظام به کار می بندیم؛ در این راستا خاتمی قبل از فتنه می گفت جبهه ما، جبهه گسترده ای از نیروهای مذهبی انقلاب تا نیروهای کمونیست و سوسیالیست است، و از سوی دیگر همان کسانی هستند که به وفاداران نظام تعلق دارند و در اردوگاه اصلاحات و همیشه اظهار تعلق به نظم دارند.
صفار هرندی اشاره کرد: دسته سوم اصلاح طلبان کسانی هستند که ادعا دارند در انتخابات شرکت می کنند ولی حضورشان را مستلزم فراهم شدن شرایط عنوان می کنند که خاتمی در رأس آنان است و البته قبیله او گوش به فرمانش هستند. باید توجه داشت که این سه طیف اصلاح طلبان آیا هیچ نسبتی با هم دارند، آری؛ در این نسبت لفظی با یکدیگر مشترک هستند و برخی بیان می کنند که ما متعلق به جریان معتدل تر هستیم و برخی خود را صاحب اصلی اصلاحات می دانند.
وی با بیان این که گروه سوم اصلاحات برای خود نقش پدرخواندگی قائل هستند و بیان می کنند که اصلاحات به ما متکی است، گفت: باید دقت کرد که واقع مطلب چیست؟ یعنی آقای خاتمی و دوستانشان واقعا ارزیابی شان این است که در صورت فراهم شدن شرایط حضور دارند؟ خبر های داخلی حکایت می کنند که اصلاح طلبان در جلساتشان بیان می کنند «ما هیچ نفعی در خروج از حاکمیت نداریم و تجربه ثابت کرده که هر کس از حاکمیت خارج شد بعد از مدت کوتاهی نابود و منزوی خواهد شد».
معاون فرهنگی، اجتماعی و راهبردی سپاه پاسداران با اشاره به آن هایی که ظاهرا خردمندانه تر از بقیه عمل می کنند و می گویند که ما دچار اشتباه شدیم و کاری که کروبی و موسوی کردند از روی لجاجت و رفتارهای بی خردانه بوده است، تصریح کرد: البته این افراد شجاعت بیان ندارند، خاتمی می توانست با اقرار به اشتباهی که در خلوت کرده بود و بیان همان سخنان در حضور همه مردم دامن خود را از این فتنه دور کند و طبیعی است که خاتمی در انتخابات آینده نمی تواند راهی داشته باشد؛ البته در جلسات داخلی می گویند «ما باید کاری بکنیم که بازگشت ما به نظام با کمترین هزینه صورت گیرد و با این فرض که نظام بدون ما نمی تواند انتخابات برگزار کند و باید به ما راه دهد و اگر بخواهد راه دهد باید شرایط ما را بپذیرد».
وی به برخی موضع گیری های اشتباه و غافلانه برخی از نیروهای اصول گرا اشاره کرد و گفت: مثلا آقای باهنر یکی دو بار در موضع گیری هایش گفته بود «ما خواهش می کنیم از اصلاح طلبان که حضور پیدا کنند».
صفار هرندی اظهار داشت: اگر اصلاح طلبان نظرشان بنا بر این است که نباید از نظام قهر کنند و چهره های آن ها حذف شود، بلکه به دنبال این هستند که راهی برای ورود به نظام پیدا کنند و عبدالله نوری خطاب به خاتمی می گوید که «تو مشکل بزرگی نداشتی و می توانستی با رهبری بروی صحبت کنی و دیگر این فرصت از تو گرفته شده است»، بعد از جریان فتنه این ها فرصت تشرف به محضر ولی امر مسلمین را نداشتند و این ها کارشان به جایی رسیده است که راه بیت رهبری به سوی آن ها بسته شده است و الان دیدار با رده های دوم و سوم بیت رهبری برای آن ها محال شده است. اصلاح طلبان در ارزیابی های خود جز بازگشت به نظام هیچ فرصتی ندارند و نظام نباید به این ها باج دهد، بلکه آن ها باید برگردند و توبه کنند.
وی سپس عنوان داشت: متأسفانه هاشمی رفسنجانی این شخصیت برجسته گذشته انقلاب، را چند سال است در جایگاهی می بینیم که دیگر آن مربی و مرشد طرفدار جریان انقلاب تلقی نمی شود و بلکه او پشتوانه ای برای افراد متعارض با نظام شده است و صحبت های خانواده او با مسیر اصلی انقلاب متفاوت بود و شنیده نشد که هاشمی در برابر این حرف ها موضع گیری کند و تلخ تر این است که هاشمی با آن اعتبار امروز به شخصیتی تبدیل شد که خبرگان به او پیام دادند که خودت را برای ریاست کاندیدا نکن و الان 50 درصد از اعتبار هاشمی از بین رفته است، البته این خیلی حیف است و این سرمایه ای که ایشان هدر داد و از خساراتی است که همه متحمل شدند.
معاون فرهنگی، اجتماعی و راهبردی سپاه پاسداران با بیان این که اصلاحات با آرایش ذکر شده، به سمت انتخابات حرکت می کند، خاطرنشان کرد: جریان اصول گرا متأسفانه دچار یک جور بهم ریختگی شده است، البته نقاط قوتی دارد که همان جنبه خلوص گفتمانی است و ما هر قدر که پیرایه های شرک آلود در نگاه توحیدی و ولایی خود را از اطراف نگاه اعتقادی حذف کنیم به خلوص در گفتمان می رسیم.
وی با بیان این که رهبری تکلیف ما را بر وحدت گرایی و خلوص گرایی دانسته اند، تصریح کرد: خلوص از راه تربیت نفس های خود حاصل می شود، بدین معنا که با تصفیه کردن ها، انشعاب کردن و تجزیه کردن خلوص حاصل نمی شود و شاهد این امر تاریخ خود انقلاب است. رهبری به دانشجویان فرمودند «اگر قرار بود که زمان پیغمبر هم به این سبک شما عمل می شد دور پیغمبر تعداد اندکی بیشتر نمی ماندند» بنابراین اگر می خواهیم که جامعه خالص باشد باید خالص سازی را از درون خود شروع کنیم.
صفار هرندی اظهار داشت: 11 روز در خانه نشستن تلخ کامی را برای ما به حاصل آورد زیرا ما بیشترین امید را به جریان خالص حاکم داشتیم که برای ما ناخالص شد و از کنار آن جریان منحرفی حاصل شد که می تواند بزرگترین ضربه را به انقلاب بزند و در جریان انحرافی با جماعتی طرف هستیم که با اقتضای مسائلی که برای خود قائل هستند هر روز برای خود یک رنگ جدید می گیرند و در مسائل اجتماعی و اقتصادی پایبند نیستند، البته هنر نمایی های آن ها در مفاسد اقتصادی هنوز برملا نشده و بعدها خواهیم شنید.
وی همچنین بیان کرد: این دوستانی که جبهه پایداری را تشکیل داده اند و چهره های شاخصی که از آن ها حمایت می کنند به لحاظ خلوص گفتمانی شاید خیلی ناب باشند، اما آیا این علم آن ها به تنهایی می توانند در برابر جریان های فتنه و انحرافی مقابله کنند؟ خیر. ارزیابی ما نشان داده است که آن ها نمی توانند، این اتفاقی که الان می افتد همان اتفاقی است که در دو انتخابات قبل مجلس برای اصلاح طلبان اتفاق افتاد.
وی تأکید کرد: وحدت عمومی جریانات اصول گرا آن چیزی است که باید به سمتش برویم با حفظ اصولمان و تنزل پیدا نکردن از آرمان هایمان./968/پ202/ج
ارسال نظرات