۳۰ مهر ۱۳۹۰ - ۱۰:۵۰
کد خبر: ۱۱۵۳۱۸

برگزاری رزمایش بزرگ 3500 نفری طلاب بسیجی در قم

خبرگزاری رسا ـ رزمایش بزرگ طلاب بسیجی با حضور سه هزار و 500 نفر از طلاب بسیجی روز گذشته با حضور نماینده ولی فقیه درسپاه پاسداران انقلاب اسلامی در قم برگزار شد.
رزمايش ميثاق با ولايت رزمايش ميثاق با ولايت
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، رزمایش بزرگ طلاب بسیجی با حضور سه هزار و 500 نفر از طلاب بسیجی روز گذشته، با حضور نماینده ولی فقیه درسپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پادگان باقرالعلوم(ع) قم برگزار شد.

حجت‌الاسلام معتمد، فرمانده تیپ 83 مستقل امام جعفر صادق(ع) در این رزمایش به رابطه نظام اسلامی با روحانیت و حوزه علمیه پرداخت و اظهار داشت: میان حوزه علمیه و حاکمیت رابطه متقابلی برقرار است؛ زیرا نظام اسلامی محصول حوزه و تلاش علما و بزرگان در طول هزار سال است.

وی افزود: این نظام حاصل مبارزات روحانیت در راستای دست یابی به گفتمان دینی و حاکمیت دینی است برای تحقق گفتمان علوی و نبوی از مرحوم شیخ طوسی تا مرحوم آیت الله بروجردی تلاش کرده اند تا سرانجام این گفتمان به عرصه ظهور رسید.

حجت‌الاسلام معتمد با بیان این که این نظام اسلامی برخواسته از حوزه است،‌ اظهار داشت: امام خمینی(ره) حاصل حوزه علمیه قم است، انتظاری که نظام از حوزه دارد، هدایت فکری و حمایت معنوی است، زیرا این حکومت و حاکمیت دینی نیازمند پشتوانه فکری حوزه علمیه است.

وی حمایت و پشتوانه از مجموعه نظام را وظیفه حوزه دانست و افزود: این انقلاب نقش بسیار عظیمی در حرکت‌های اسلامی داشته و دارد، در طول تاریخ این مقدار به فرهنگ اهل بیت در سطح خاورمیانه خدمت نشده است، بیداری اسلامی در منطقه محصول تلاش این نظام است و احیای اسلام در سطح ایران و منطقه از دستاوردهای این انقلاب و نظام بوده است./917/پ203/ص


برچسب ها: . . .
ارسال نظرات