پرداختن به اعتقادات جوانان از ضروریات امروز تبلیغ دینی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام علی نظری منفرد، از مبلغان برجسته حوزه علمیه قم، صبح امروز در همایش علمی کاربردی تبلیغ، ویژه مبلغان اعزامی در محرم الحرام1390 گفت: مکتب امام حسین(ع) دانشگاه پویایی است که زمینه بیداری اسلامی در جهان اسلام و دنیا را فراهم کرده است.
وی در ادامه با بیان این که مبلغان تنها به بیان مسأله شهادت امام حسین(ع) اکتفا نکنند افزود: مهمترین مسأله ای که در تبلیغ خود باید مد نظر قرار دهیم مسأله عاشورا و امام حسین(ع)است، چرا واقعه عاشورا پدید آمد، هدف امام حسین(ع) چه بود، نامه های امام حسین(ع)، حرکت امام حسین(ع) و برخوردهای امام حسین(ع) بخشی از مسائلی است که باید به آن پرداخته شود.
حجت الاسلام نظری منفرد اظهار داشت: درس صبر، زهد، مقاومت، ایثار، شجاعت، ایمان، عبادت، ذکر و تلاوت قرآن بخشی از مطالبی است که لازم است در تبلیغ محرم به آن پرداخته شود.
وی خاطر نشان کرد: به طور نمونه دعای عرفه حضرت امام حسین(ع) بیانگر این مطلب است که ایشان یک عارف به تمام معنا هستند و در قیام، نهضت و مکتب ایشان حتی یک توجیه مادی نمی توان متصور شد و اینها ظرفیت هایی است که از آن غافل شده ایم.
این مبلغ برجسته حوزه علمیه قم با بیان این که مبلغ، مخاطب، محتوا و کسی که پیام از ناحیه او صادر شده است، چهار رکن اساسی تبلیغ است، یادآور شد: هدایت جامعه مهمترین وظیفه مبلغان دینی است و این وظیفه از سوی خداوند متعال برعهده ما گذاشته شده است.
حجت الاسلام نظری منفرد تأکید کرد: پیامبر اکرم(ص) خطاب به حضرت علی(ع) می فرماید:« به خدا سوگند اگر یک انسان به دست تو هدایت شود، براى تو بهتر است از تمام آنچه خورشید بر آن طلوع و غروب مىکند».
وی تصریح کرد: از این رو هدایت عمومی و خصوصی، هدایت به اصول و فروع، اعتقادات و اخلاق از مهمترین وظیفه مبلغان دینی است به ویژه پرداختن به اعتقادات نسل جوان که امروزه در معرض انواع هجمه ها هستند از مهمترین نکاتی است که باید از سوی مبلغان دینی به آن پرداخته شود.
این مبلغ برجسته حوزه علمیه قم ادامه داد: مبلغی که در تبلیغ دین جز خداوند از کسی نترسد و در هر حالتی به بیان حق بپردازد، اخلاص داشته باشد و در بیان خود قاطعیت داشته باشد مبلغ موفقی است.
وی مطالعه، تفکر و چیدمان درست مطالب را از ابزار موفقیت مبلغان دانست و بیان داشت: مبلغانی که با استفاده از محتواهای دینی همچون قرآن، نهج البلاغه، رساله حقوق و زهد امام سجاد(ع) به تبلیغ دین می پردازند، هیچگاه نیازی به تکرار نخواهند داشت.
حجت الاسلام نظری منفرد ابراز داشت: در دنیای امروز شیوههای متفاوت و پیچیدهای برای امر تبلیغ وجود دارد با این وجود شیوه سنتی منبر هنوز هم کارکرد خود را از دست نداده و یکی از تأثیرگذارترین شیوههای تبلیغ دین است.