۰۱ آذر ۱۳۹۰ - ۱۸:۰۵
کد خبر: ۱۱۷۳۸۹

زبان‌آموزان ممتاز دانشگاه باقرالعلوم قم تجلیل شدند

خبرگزاری رسا ـ زبان‌آموزان ممتاز دانشکده زبان‌های خارجی دانشگاه باقرالعلوم از سوی معاونت آموزش دفتر تبلیغات اسلامی تجلیل شدند.
دانشگاه باقرالعلوم


به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، مراسم تجلیل از زبان‌آموزان ممتاز دانشکده زبان‌های خارجی دانشگاه باقرالعلوم(ع)، عصر روز گذشته به همت معاونت آموزش دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در سالن اجتماعات این دانشگاه برگزار شد و طی آن 10 نفر از طلاب ممتاز این رشته تقدیر شدند.

براساس این گزارش، حجت‌الاسلام حبیب‌الله بابایی، مدیر گروه مطالعات اسلام و غرب پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در بخشی از این مراسم فراگیری زبان‌های خارجی از سوی طلاب علوم دینی را ضروری دانست و بر آسیب‌شناسی در زمینه آموزش زبان انگلیسی در کشور تأکید کرد.

وی ارایه الگوهای غیرموفق بین زبان‌آموزان را مشکلی در آموزش زبان انگلیسی عنوان کرد و با تأکید بر ارایه الگوهای موفق در این زمینه، افزود: فراگیری چند زبان با توجه به امکانات آموزشی کشور برای دانش‌پژوهان و به ویژه طلاب علوم دینی امر دشواری نیست.

مدیر گروه مطالعات اسلامی و غرب پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی همچنین آموختن صرف زبان انگلیسی را برای یک مبلغ دین در عرصه بین‌الملل کافی ندانست و تصریح کرد: طلاب علوم دینی باید به یادگیری زبان‌های متعدد همت گمارند.

وی با بیان این‌که طلاب حوزه‌های علمیه مدعی تبلیغ بین‌المللی هستند و باید خود را به سلاح روز که همان فراگیری زبان است، مجهز کنند، افزود: زبان انگلیسی مانند برخی از زبان‌های دیگر نیازمند تجزیه و تحلیل نیست و آن‌چه در زبان انگلیسی اهمیت دارد تندخوانی است.

حجت‌الاسلام بابایی با اشاره به برخی از نیازهای تبلیغ بین‌المللی اظهار داشت: مناسب است مبلغان معارف دین پیش از حضور در هر محیط و فرهنگ جدیدی، اطلاعات خود را درباره آن محیط افزایش دهند و با اطلاعات کامل به تبلیغ علوم اسلامی بپردازند.

وی همچنین از ارایه مطالب اسلامی نسنجیده در شبکه‌های اسلامی آمریکا انتقاد کرد و گفت: بسیاری از شبکه‌های اسلامی مانند «سلام» برنامه‌هایی را متناسب با فرهنگ ایرانی برای مخاطبان غیرایرانی پخش می‌کنند که اقدام صحیحی نیست.

حجت‌الاسلام بابایی خاطرنشان کرد: فرهنگ مردم ایران با فرهنگ مردم غرب متفاوت است و مناسب است برنامه‌هایی متناسب با فرهنگ غرب تهیه و با برنامه‌ریزی و نیازسنجی‌های انجام‌شده مناسب برای مخاطبان غیرایرانی پخش شود.

در بخش دیگری از این مراسم رییس دانشکده زبان‌های خارجی دانشگاه باقرالعلوم(ع) با اشاره به تاریخچه فعالیت تدریس زبان‌های خارجی در معاونت آموزش دفتر تبلیغات اسلامی، گفت: دانشگاه باقرالعلوم(ع) با فعالیت 30 ساله در زمینه آموزش زبان‌های خارجی برای طلاب، اقدامات ارزشمندی انجام داده است.

حجت‌الاسلام سیدمحمود موسوی با اشاره به فعال بودن 3 گروه زبان انگلیسی، عربی و فرانسه در دانشگاه باقرالعلوم‌(ع)، از این دانشگاه به عنوان یکی از قدیمی‌ترین، فعال‌ترین و روزآمدترین مرکز آموزش زبان‌های خارجی در حوزه یاد کرد. /920/پ202/ص

برچسب ها: . . .
ارسال نظرات