۰۳ دی ۱۳۹۰ - ۲۳:۴۸
کد خبر: ۱۱۹۶۱۲
با اعطای مجوز فعالیت چند تشکل فرهنگی؛

گردهمایی دو روزه مسؤولان تشکل‌های فرهنگی المصطفی در قم پایان یافت

خبرگزاری رسا ـ مراسم پایانی دومین اجلاس سراسری مسؤولان تشکل‌های فرهنگی جامعةالمصطفی العالمیه با شعار نگاه عالمانه، فعالیت آگاهانه در قم برگزار شد.
جامعة المصطفي العالميه


به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، فعالیت دومین اجلاس سراسری مسؤولان تشکل‌های فرهنگی جامعةالمصطفی العالمیه که روز گذشته با شعار نگاه عالمانه و فعالیت آگاهانه در مجتمع آموزش عالی امام خمینی‌(ره) آغاز شده بود، شنبه شب سوم دی‌ماه و در سالن همایش‌های مدرسه معصومیه قم پایان یافت.
 
براساس این گزارش، بسترسازی ارتباط هدفمند و مستمر تشکل‌ها و انجمن‌های فرهنگی و اطلاع‌رسانی جامع درباره سیاست‌ها، راهبردها و برنامه‌های جامعةالمصطفی العالمیه و آسیب‌شناسی و نیازسنجی فعالیت تشکلی و گروهی از مهم‌ترین اهداف برگزاری این همایش بود.
 
دومین اجلاس سراسری مسؤولان تشکل‌های فرهنگی المصطفی، کار خود را با برگزاری کارگروه‌های تخصصی منویات مقام معظم رهبری، قرآن و حدیث، بیداری اسلامی، مدیریت فرهنگی، مشاوره و تربیت اسلامی، رسانه‌های دیجیتال و رسانه‌های مکتوب برای طلاب برادر و خواهر آغاز کرده بود.
 
حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا اعرافی در این مراسم وظیفه طلاب علوم دینی را تبلیغ اندیشه و معارف الهی در جهان عنوان کرد و با تبیین نقش مؤثر تبلیغ در قیام امام حسین‌(ع)، از دانش‌آموختگان المصطفی خواست تا همه دانش، مهارت‌ و توانایی‌های خود را برای گسترش معارف اهل بیت‌(ع) در جهان به کار گیرند.
 
رییس جامعةالمصطفی العالمیه با اشاره به فرایند پیروزی انقلاب اسلامی، تصریح کرد: نهضت امام راحل با اراده الهی و الهام‌گیری از عاشورای امام حسین‌(ع) بر همه قدرت‌های جهانی پیروز شد و این پیروزی نه از نهضت ملی شدن صنعت نفت، بلکه ریشه در بدر، حنین، خیبر و نهضت‌های بزرگ الهی داشت.
 
طرح جامع آموزش‌های کاربردی المصطفی تدوین شده است
 
حجت‌الاسلام برزو، مدیر گروه آموزش‌های کاربردی جامعةالمصطفی العالمیه از دیگر سخنرانی‌های این مراسم بود که با اشاره به تدوین طرح جامع آموزش‌های کاربردی المصطفی،‌ برگزاری آموزش‌های مهارتی را در کنار آموزشهای نظری برای تأمین نیاز مهارتی طلبه برای ایفای نقش تبلیغی مؤثر، مثبت ارزیابی کرد.
 
وی افزود: آموزش‌های کاربردی با تدوین جامع طرح آموزشی به دنبال هدفمند کردن این آموزش‌ها است تا همه مهارت‌های طلاب برای ایفای نقش تبلیغی، پژوهشی، مدیریتی و تحقیقی که نیازمند آن هستند، از سوی صفوف و مراکز آموزشی اجرا شود.
 
مدیر گروه آموزش‌های کاربردی جامعةالمصطفی با اشاره به اهمیت نیازسنجی آموزشی تشکل‌های فرهنگی، اظهار داشت:‌ برگزاری دوره‌های آموزشی با نیازسنجی دقیق تشکل‌ها و انجمن‌های فرهنگی بر مبنای نیاز منطقه‌ای، اهداف جامعةالمصطفی العالمیه محقق می‌بخشد.
 
وی با بیان این‌که فعالیت حدود چهار هزار مخاطب در تشکل‌های فرهنگی المصطفی بهترین دامنه آماری را برای پیدایش نیاز طلاب فراهم کرده است، گفت: از طریق تشکل‌های فرهنگی به راحتی می‌توان به نیازهای منطقه‌ای رسید و برمبنای آن برنامه‌ریزی کرد.
 
در پایان این مراسم مجوز فعالیت تشکل‌های فرهنگی رسانه‌های اسلامی و التنزیل مجتمع آموزش عالی امام خمینی‌(ره)، ایثار مجتمع آموزش عالی فقه، برگ سبز مجتمع آموزش عالی مشهد و ریحانةالنبی مؤسسه آموزش عالی بنت الهدی به صورت نمادین اعطا شد. /920/پ202/ع

برچسب ها: . . .
ارسال نظرات