۲۵ دی ۱۳۹۰ - ۱۲:۰۳
کد خبر: ۱۲۱۱۹۰
حجت‌الاسلام محمدیان:

فرهنگ نامه قرآنی ویژه دانش آموزان کشور منتشر می‌شود

خبرگزاری رسا ـ رییس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: فرهنگ نامه قرآنی ویژه دانش آموزان در ده جلد تا پایان سال منتشر می‌شود که تاکنون سه جلد آن آماده انتشار است.
مراسم رونمايي موسوعه 24 جلدي امام حسين در قم
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام محی‌الدین بهرام محمدیان، معاون وزیر و رییس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش در مراسم رونمایی 24 جلدی موسوعه امام حسین علیه السلام که با حضور وزیر آموزش و پرورش و حضرت آیت‌الله مکارم شیرازی در مدرسه علمیه امام امیرالمومنین علیه السلام قم برگزار شد، گفت: این طرح از سال 1364 کلید خورد و تا سال 1390 ادامه یافت و پس از 26 سال، این کار هم‌اینک رونمایی می‌شود.

وی افزود: هشت سال اول صرف جمع آوری منبع، مصادر و دسته بندی موضوعی شد و سال 1372، جرقه تولید کتاب موسوعه زده شد و از آن سال تا اواخر سال 1388، 11 جلد و سال های 89 و 90 نیز 13 جلد باقی مانده مجموعه ارزشمند امام حسین علیه السلام چاپ و منتشر شد.

حجت‌الاسلام محمدیان خاطر نشان کرد: هدف اولیه این طرح، جمع آوری منابع و ماخذ برای نویسندگانی بود که در دفتر انتشارات کمک آموزشی می خواستند درباره امام حسین علیه السلام مقاله‌، رمان بنویسند و به تدریج کار به انتشار مجموعه ارزشمند موسوعه امام حسین علیه السلام منجر شد.

وی یادآور شد: برای جمع آوری منابع، کار بزرگی صورت گرفته بود و هر چند ناتمام بود، اما نباید برزمین می‌ماند و باید به صورت گسترده‌ از آن استفاده می‌شد.

این مسؤول تصریح کرد: اثر گران‌بها و ذی قیمت موسوعه امام حسین علیه السلام که امروز در دست‌رس همگان، بویژه محققان و نویسندگان قرار دارد، کار عظیم و سترگی است که جز به لطف خدا و عنایت ایشان، انجام آن میسر و مقدور نبود و اگر مورد عنایت حضرت اباعبدالله علیه السلام نبود توان و طاقت دست اندرکاران تولید و نشر این اثر بزرگ در این مدت طولانی از کف می‌رفت.

وی افزود: مراجعه به بیش از 250 منبع و مرجع علمی و پژوهشی از قرن اول هجری و استقصا و تنظیم و تبویب بسامان آن‌ها و به عبارتی فراهم آوردن یک کتابخانه عظیم تاریخی از مدارک دست اول تا منابع دست چندم تا روزگار معاصر درباره امام حسین علیه السلام و واقعه بزرگ عاشورا کاری است بی‌سابقه که بیش از ربع قرن عمر و وقت این عزیزان را در دفتر برنامه ریزی پژوهشی و آموزشی وزارتخانه به خود اختصاص داده است.

معاون وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت: اگر چه این طرح با مشاوره با بسیاری از اساتید و علما آغاز شد و ادامه پیدا کرد، اما دوتن از شخصیت‌های برجسته دینی استاد محمدرضا جعفری واستاد سیدمحمدرضا حسینی جلالی از سال 1372، که تصمیم گرفته شد کار به صورت کتاب منتشر شود، تا انتهای کار با صبر و بزرگواری نظارت و هدایت علمی این پروژه را به عهده داشتند.

وی یادآور شد: افزون بر این موسوعه کارهای ارزشمند دیگری در وزارت آموزش و پرورش رقم خورده است که به زودی شاهد رونمایی از این آثار گرانبها خواهیم بود.

حجت‌الاسلام محمدیان گفت: فرهنگ نامه قرآنی ویژه دانش آموزان در ده جلد تا پایان سال منتشر می‌شود که تاکنون سه جلد آن آماده انتشار است.

وی ادامه داد: فرهنگ دانش نامه نهج البلاغه نیز در چهار جلد برای دانش آموزان آماده شده که این کار نیز به زودی به جامعه علمی کشور تقدیم خواهد شد.

رییس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: همچین برگزیده صحیفه سجادیه با عنوان نیایش و ستایس را در آینده نزدیک منتشر خواهیم کرد./917/پ202/ص
برچسب ها: . . .
ارسال نظرات