۱۸ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۳:۳۴
کد خبر: ۱۲۲۶۶۵

برگزاری دهمین نشست شورای علمی گلشن ابرار بانوان

خبرگزاری رسا ـ دهمین نشست شورای علمی گلشن ابرار بانوان با بررسی 21 شخصیت علمی در پژوهشکده باقرالعلوم (ع) برگزار شد.
پژوهشکده باقرالعلوم
به گزارش خبرگزاری رسا، دهمین نشست شورای علمی گلشن ابرار بانوان با بررسی 21 شخصیت علمی با حضور حجج اسلام مهدی‌پور، باقری بیدهندی، انصاری، اباذری و جودتی در پژوهشکده باقرالعلوم (ع) برگزار شد.

در این نشست ابتدا دبیر جلسه چند شخصیت پیشنهادی خود از بانوان اهل علم را مطرح، و به دفاع از آنان پرداخت که با تشخیص اعضای جلسه هیچ کدام در حد گلشن ابرار نبودند.

در ادامه جلسه 6 شخصیت پیشنهادی از عالمان معاصر توسط مدیر گروه گلشن ابرار ارائه شد که پس از بحث و بررسی 4 نفر از آنها به تصویب اعضای جلسه رسید.

باقری بیدهندی نیز 3 شخصیت را مطرح کرد که هر سه شخصیت حائز رأی اکثریت شدند. انصاری نیز 18 شخصیت علمی را پیشنهاد کرد که پس از بحث و بررسی، تعداد 11 تن دیگر از عالمان برجسته جهان تشیع جهت تهیه شرح حال به تصویب اعضای جلسه رسید. در مجموع از تعداد 21 شخصیت مطرح شده در جلسه، 12 شخصیت به تصویب اعضای جلسه رسید.

لازم به ذکر است که پس از چاپ مجلدات نه‌گانه گلشن ابرار تاکنون حدود 400 شخصیت از عالمان شیعه قرن‌های مختلف به تصویب شورای علمی گلشن ابرار رسیده و ترجمه بیش از 155 شخصیت علمی تهیه شده است که در مجلدات 10، 11 و 12 ارائه می‌شود./917/د103/ص

برچسب ها: . . .
ارسال نظرات