نخستین جشنواره دوسالانه علامه عسگری برگزار می شود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام سید مهدی حسین زاده، مدیر عامل موسسه علمی فرهنگی علامه عسگری، 24 بهمن ماه در نشستی خبری از برگزاری جشنواره علامه عسگری در روز پنج شنبه، 27 بهمن ماه از ساعت 15:30 با حضور آیت الله مقتدایی، مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور و دکتر علی لاریجانی، رییس مجلس شورای اسلامی در مرکز همایش های دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه خبر داد.
وی برگزاری این جشنواره را برای معرفی چهره حقیقی علامه عسگری مفید ارزیابی کرد و بیان داشت: این جشنواره از غدیر 88 شروع شده و تا غدیر انقلاب اسلامی امسال به پایان خواهد رسید که در این مسیر مجموعه های گوناگونی ما را یاری کردهاند.
دبیر جشنواره علامه عسگری افزود: در این جشنواره محصولات پر ارزش تصویری و مکتوب ارایه خواهد شد و همچنین یک مستند 26 قسمتی از زندگی فردی، اجتماعی و علمی علامه عسگری تهیه شده است که بسیاری از خاطرات ایشان که در تاریخ مغفول مانده در آن احیا شده است.
وی بیان مرام نامه اهداف علامه عسگری که احیا کننده مکتب اهل بیت عصمت و طهارت است را از دیگر برنامه های جشنواره معرفی و خاطرنشان کرد: علامه در چهار محور تاریخ، کلام، حدیث و قرآن فعالیت جدی انجام داد.
مدیر عامل موسسه علمی و فرهنگی علامه عسگری با اشاره به این که اندیشه نامه آثار علامه عسگری سومین برنامه جشنواره است، اظهار داشت: متاسفانه علامه عسگری در ایران مهجور مانده و ایشان در خارج از ایران مشهورتر است.
وی با بیان این که علامه تحقیقات روشمند داشت، گفت: ما تلاش کرده ایم روش علامه عسگری را به جامعه علمی معرفی کنیم و این موسسه آمادگی دارد تا آثار همسو با علامه را به چاب برساند.
دبیر جشنواره با اشاره به این که برخی سخنان کوتاه علامه عسگری نیازمند پژوهشهای فراوان و جدی است، اظهار داشت: ارائه پژوهشنامه علامه عسگری از دیگر برنامه های جشنواره است.
وی دیدار با مراجع و علما و اندیشمندان اسلامی، برگزاری همایش های علمی در چند شهر کشور، برگزاری سی نشست تخصصی، ایجاد حلقه های علمی با استادان، مصاحبه با بیش از صد چهره در زمینه معرفی چهره حقیقی علامه، ارائه و جمع آوری خاطرات در حال فراموش شدن و برپایی نمایشگاه کتاب را از محورهای فعالیت این جشنواره دوسالانه معرفی کرد.
حجت الاسلام حسین زاده گفتمان سازی علامه عسگری، شناخت حوزه های علمیه و روحانیان از اندیشه های علامه عسگری، ارتباط با پژوهشگران و نویسندگان و فرهنگ سازی کتابخوانی علامه عسگری و فضاسازی برای شناخت علامه و ایجاد انگیزه مطالعه در بین مردم را از آثار رسانه ای و عمومی شدن جشنواره و نام علامه عسگری دانست.
وی در پایان از برگزاری دومین جشنواره دوسالانه علامه عسگری در سطح بین المللی خبر داد و گفت: اولین نشست علمی دومین جشنواره، اردیبهشت ماه سال آینده در لبنان برگزار می شود./921/پ202/ع