۰۳ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۶:۰۰
کد خبر: ۱۲۳۶۸۱
فرمانده سپاه قم:

مسجد نقش اساسی در پیشبرد انقلاب اسلامی داشته است

خبرگزاری رسا ـ فرمانده سپاه علی بن ابی طالب(ع) قم گفت: مساجد قبل و بعد از انقلاب منشأ حرکت‌های عظیمی در کشور بوده اند.
مهدي مهدوي نژاد فرمانده سپاه قم
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، سردار مهدی مهدوی نژاد، فرمانده سپاه علی بن ابی طالب(ع) قم در دیدار اعضا ستاد انسجام بسیج مساجد و محلات قم با آیت‌الله مصباح یزدی، به ارائه گزارشی از عملکرد این ستاد پرداخت.

وی اهداف ستاد انسجام بسیج مساجد و محلات را مورد اشاره قرار داد و افزود: در راستای تقویت و سازماندهی بسیج و بسیجیان با یک رویکرد جدید و پناه بردن به مساجد این حرکت را آغاز کردیم.

مهدوی نژاد، ادامه داد: اعضا این ستاد متشکل از افرادی از سازمان‌ تبلیغات اسلامی قم، اوقاف و امور خیریه، شورای اسلامی شهر، سپاه اسداران و شهرداری هستند که هر ماه جلسه‌ای برای تبادل نظر اعضا برگزار می‌شود.

فرمانده سپاه علی بن ابی طالب(ع) قم اضافه کرد: این ستاد هر سه ماه گردهمایی را با حضور ائمه جماعات استان قم برگزار می‌کند و با دعوت یکی از شخصیت‌های استانی مطالبی در جهت انسجام و پویایی این حرکت ایراد می‌شود.

وی با بیان اینکه مساجد در قبل و بعد از انقلاب منشأ حرکت‌های عظیمی در کشور بوده است خاطرنشان کرد: مساجد مأمن و تکیه گاه مناسبی برای نیروهای متدین و انقلابی هستند.

مهدوی نژاد با اشاره به انی مطلب که عده‌ای تلاش کردند تا پایگاه‌های بسیج را از مساجد جدا کنند تصریح کرد: مقام معظم رهبری جلوی این انحراف را گرفتند و تاکید کردند؛ که پایگا‌ه‌های بسیج در مساجد ماندگار شوند و ائمه جماعات نیز محور آن باشند.

وی خاطرنشان کرد: ستاد انسجام بسیج مساجد و محلات قم بیانات مقام معظم رهبری را سرلوحه کار خود قرار داده و در این راه توفیقات فراوانی به دست آمده است./927/پ202/ص
برچسب ها: . . .
ارسال نظرات