۱۲ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۶:۰۰
کد خبر: ۱۲۴۵۲۰
آیت الله علم الهدی:

حضور مردم در انتخابات نمایش ‌قدرت و عزت است

خبرگزاری رسا ـ آیت الله علم‌الهدی ایستادگی و پایداری مردم را نشانه عشق مردم به دین و امام زمان عنوان و تصریح کرد: این مردم دلداده دین هستند و اهل بیت و اسلام اصلی‌ترین انگیزه آن‌ها است‌.
آيت الله علم الهدي
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، آیت الله سید احمد علم الهدی، امام جمعه مشهد، در خطبه های نماز جمعه امروز که در رواق امام خمینی برگزار شد در جمع نمازگزاران حضور حماسی مردم در انتخابات مجلس را نمایشگر وفاداری و ایثار مردم و علاقه آنها به اسلام و اهل بیت عنوان کرد و افزود: نکته ای باید به ان توجه کرد این است که امروز در دنیا حرف اول را زور و تسلیحات آدم کشی و قدرت و ثروت نمی زند بلکه امروز حرف اول را مردم می زنند و قدرت مردم هستند.

وی تاکید کرد: به همین علت است که ما ادعا می کنیم روی کره زمین قدرتمندترین دولت ها دولت جمهوری اسلامی و قدرتمند ترین کشور ایران است.

آیت الله علم الهدی با بیان این که امروز ما در اوج عزت و قدرت زندگی می کنیم، بیان داشت: مردم امروز با حضور حماسی خود در انتخابات ثابت خواهند کرد که این شعار نیست و واقعیت است و حضور آنها در انتخابات نمایش این قدرت و عزت است.

وی با اشاره به این که ایران امروز عزیزترین نقطه دنیا است چون قبّه الاسلام است، ایستادگی و پایداری مردم را نشانه عشق مردم به دین و امام زمان عنوان و تصریح کرد: این مردم دلداده دین هستند و اهل بیت و اسلام اصلی‌ترین انگیزه آن ها است‌.

آیت الله علم الهدی حضور مردم در پای صندوق‌های رأی را باعث دلسردی و مأیوس‌شدن دشمنان اسلام عنوان کرد و گفت‌: امروز مصداق ایه شریفه " الیوم یئس الذین کفروا من دینکم..." می باشد چرا که میلیون ها زن و مرد یاحسین گویان پای صندوق های رای می روند تا دشمن زهرا‌(س) و علی‌(ع) را کور کنند.

وی به مذاکرات 1+5 اشاره کرد و گفت: حضور حماسی مردم در انتخابات امروز به هیئت ایرانی این قدرت را می دهد که با پشتوانه محکم تری در پای میز مذاکره بنشینند و دشمنان خواهند فهمید که هیئت ایرانی مذاکره کننده فقط این 5 یا 6 نفر نیستند بلکه میلیون ها ایرانی پشت اینها قرار دارند.

آیت الله علم الهدی با اشاره به رهنمود‌ امام راحل مبنی بر این که در اسلام برد و باخت نیست، گفت: این انتخابات برنده و بازنده ندارد؛ بلکه همه کسانی که در آن شرکت کردند برنده هستند و انهایی که رای می اورند به خاطر این که فرصت 4 سال خدمت به مردم را به دست آوردنده اند و انهایی که رای نمی آورند به خاطر احساس وظیفه و ای نکه خودشان را برای خدمت به مردم عرضه داشتند ثواب 4 سال خدمتگزاری در کارنامه آنها ثبت می شود، در نزد خدا ماجورند.

امام جمعه مشهد در بخش دیگری از سخنانش به ماجرای قرآن سوزی سربازان آمریکایی در افغانستان اشاره و خاطر‌نشان کرد: مسلمانان غیور افغانی بعد از ده سال تلاش و مجاهدت موفق شدند کمونیست ها را از کشورشان بیرون کنند و تا کنون در تاریخ و در هیچ نسلی این اتفاق نیفتاده که مقابل چشم مسلمان افغانی قران را اتش بزنند؛ اما این اتفاق برای نسل امروز افغانستان افتاده است و این نسل باید ثابت کنند که ادامه دهنده همان نسل مسلمان غیور افغانی هستند.

وی خطاب به مسلمانان افغانی گفت: در مقابل این حرکت شما باید امنیت حضور آمریکا را در افغانستان ار بین ببرید و همان‌گونه که قرآن را آتش زدند شما هم تک تک نیروهای آمریکایی و تجهیزات انها را آتش بزنید.

آیت الله علم الهدی همچنین حضور مردم در پای صندوق‌های رأی را پاسخ محکمی به این حرکت آمریکایی‌ها عنوان کرد و آن را بیانگر این دانست که قرآن میلیون‌ها فدایی دارد.

امام جمعه مشهد در خطبه نخست نماز جمعه این هفته با بیان این که ذکر دو جنبه دارد به توضیح و تفسیر این دوجنبه پرداخت و ارزش و اهمیت ذکر را به جنبه باطنی و محتوایی آن دانست و گفت بافضیلت‌ترین ذکر‌ها تسبیح است؛ چون بیشتر از هر ذکری در قرآن از آن نام برده شده است./968/پ201/س
برچسب ها: . . . .
ارسال نظرات