تجمع مردم تبریز مقابل کنسولگری جمهوری آذربایجان آغاز شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، جمعی از مردم متدین تبریز از دقایقی پیش با تجمع خودجوش مقابل سرکنسولگری آذربایجان در منطقه ولیعصر این شهر با فریادهای وای اگر خامنه ای حکم جهادم دهد، آذربایجان وارالسون قره باغ آزاد اولسون و آذربایجان شیعه سی قبول اتمز ذلتی خواستار لغو برگزاری مسابقات یوروویژن در باکو شدند.
مردم تبریز ضمن اعتراض به رژه همجنس گرایان همزمان با برگزاری این جشنواره خواستار مقابله جدی با برگزاری این مسابقات در کشور اسلامی جمهوری آذربایجان شدند.
حجت الاسلام مجتبی نظری، استاد حوزه و دانشگاه تبریز، در حاشیه این تجمع در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، با انتقاد از سیاست های ضد اسلامی دولت باکو اظهار داشت: چرا جمهوری آذربایجان نیروهای القاعده را آموزش می دهد و برای اسکان منافقان اعلام آمادگی می کند. منافقانی که دستشان به خون مردم ایران آغشته است.
وی ادامه داد: چه دلیلی برای پذیرش منافقان از سوی جمهوری آذربایجان وجود دارد. چرا تسلیحات یک و شش میلیاردی را از اسرائیل خریداری می کنند. چرا دولتمردان این کشور برای برگزاری این مسابقات اقدام به تخریب مساجد می کنند. اینها سؤال هایی است که مردم تبریز و آذربایجان به دنبال آن هستند.
گفتنی است این تجمع هم اکنون مقابل سرکنسولگری آذربایجان ادامه دارد و اخبار تکمیلی متعاقبا اعلام خواهد شد./935/پ202/س