انتخابات، گامی به سوی اصلاحات سوریه /14
شخصیت های برجسته عربی: انتخابات سوریه گامی سرنوشت ساز در تحقق عملی برنامه اصلاحات فراگیر بود
خبرگزاری رسا ـ شماری از شخصیت های رسانه ای و نویسندگان عرب انتخابات مجلس نمایندگان سوریه را نقطه عطف مهم و گامی سرنوشت ساز در تحقق بخشیدن به برنامه اصلاحات فراگیر این کشور برشمردند.
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از سانا، شماری از شخصیت های رسانه ای و نویسندگان عرب که در حال حاضر در سوریه به سر می برند، اوضاع سوریه را کاملا متفاوت از آنچه برخی از رسانه های مغرض گزارش می کنند، دانستند و انتخابات مجلس نمایندگان سوریه را نقطه عطف مهم و گامی سرنوشت ساز در تحقق بخشیدن به برنامه اصلاحات فراگیر این کشور برشمردند.
در همین راستا، هامی ملیحی، نویسنده و تحلیلگر سیاسی موسسه اهرام مصر، گفت: ما همراه با ذهنیتی که برآمده از رسانه های مخالف با نظام حاکم در سوریه بود، وارد این کشور شدیم، ولی گشت و گذار در خیابان های مختلف دمشق و مشاهده جریان عادی زندگی، واقعیت را دریافتیم.
وی این انتخابات را گامی مهم در ترجمان برنامه اصلاحات فراگیر دانست که سوریه را به خیزش و پیشرفتی که مستحق آن است نزدیک تر می کند و افزود: ما با حضور در مراکز مختلف رای گیری در دمشق، شاهد حضور مناسب گروه های گوناگون سوری در این رخداد دموکراتیک بودیم.
ملیحی حمله به سوریه را در چارچوب طرحی آمریکایی ـ صهیونیستی علیه منطقه تحت عنوان طرح خاورمیانه جدید ارزیابی کرد و این تهاجم گسترده را برآمده از نقش و موضع گیری های سوریه در برابر دیکته های این دسیسه چینان دانست و افزود: پایداری و پشتیبانی ملت سوریه از رهبری خود، دشمنان را به بازخوانی محاسبات خود واداشت.
قاسمی، روزنامه نگار تونسی نیز با اشاره به وجود طرحی برای تفرقه افکنی در جهان عرب و نابودی هویت عربی و حمایت ملی و تسلیحاتی این طرح از سوی نیروهای غربی، منطقه ای و عربی، تاکید کرد: انتخابات مجلس نمایندگان سوریه، این کشور را وارد مرحله تازه ای از اصلاحات می سازد.
قاسمی با تاکید بر اینکه این انتخابات زیر پای دشمنان سوریه در داخلی و خارج را خالی کرد، ملت های عربی را به هوشیاری و فریفته نشدن با برنامه های گمراه کننده رسانه های مخالف با سوریه فراخواند و افزود: واقعیت سوریه کاملا با تبلیغات مغرضانه آنها متفاوت است.
هند ضاوی، روزنامه نگار موسسه الاهرام مصر نیز تفاوت آشکار مشاهدات خود در سوریه با آنچه برخی رسانه های سعی در ترویج آن دارند را خاطرنشان ساخت و گفت: دولت های غربی برای تحقق اهداف خود در کشورهای عربی از راه های مختلفی بهره بردند و تلاش کردند نیاز ملت ها برای اصلاحات را به سوی تحلیل زیرساخت های دولت و پشتیبانی از جریان هایی که مبلغ اندیشه استعمار هستند، هدایت کنند.
گفتنی است که انتخابات مجلس نمایندگان سوریه، روز 18 اردیبهشت ماه در 12 هزار و 152 شعبه اخذ رای در چهارده استان این کشور برگزار شد و 7 هزار و 195 نامزد انتخاباتی از جمله 710 نامزد زن در این دوره انتخابات برای کسب 250 کرسی پارلمان که 127 کرسی آن به بخش کارگران و کشاورزان و 123 کرسی دیگر آن به دیگر بخش ها اختصاص یافته بود با یکدیگر رقابت کردند./981
/ب902/ک
ارسال نظرات