۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۰۸:۳۲
کد خبر: ۱۲۸۳۴۴
توصیه آیت الله نوری همدانی به طلاب:

با سستی و تنبلی نمی توان به قله های علم و معنویت دست یافت

خبرگزاری رسا ـ حضرت آیت الله نوری همدانی رسیدن طلاب و روحانیان به قله های علم و معنویت را در گرو داشتن همت بلند و پرهیز از سستی و تنبلی ذکر کرد و از آنان خواست با پاسخگویی قوی و استدلالی به شبهات، مردم جهان را از دامان مکاتب و فرقه های انحرافی نجات دهند.
مراسم عمامه گذاري طلاب توسط آيت الله نوري همداني


به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حضرت آیت الله نوری همدانی از مراجع تقلید شب گذشته در مراسم عمامه گذاری 60 نفر از طلاب سفیران هدایت، با اشاره به آیه 125 سوره نحل، اظهار داشت: مهم ترین کار طلاب کسب حکمت، موعظه نیکو و مناظره درباره افکار انحرافی است.

وی جایگاه روحانیت در جامعه اسلامی را برجسته توصیف کرد و گفت: شریف ترین و با برکت ترین شغل تحصیل علوم اسلامی و تبلیغ دین است، این راه ائمه اطهار(س) است و آنها عنایت ویژه ای به تبلیغ و ترویج فرهنگ اسلامی داشتند.

این مرجع تقلید مهم ترین اصل در عالم طلبگی را اخلاص دانست و تصریح کرد: از ابتدا تا پایان راه باید برای خدا کار کنید تا به نتیجه مطلوب برسید؛ جوانی، امکانات و فرصت های خود را در طبق اخلاص بگذارید و سفیر و مبلغی برای راهنمایی مردم به اسلام باشید.

حضرت آیت الله نوری همدانی داشتن همت بلند را لازمه رسیدن به قله های مرتفع علم و معنویت عنوان کرد و گفت: با تنبلی و سستی نمی توان این مسیر پر فراز و نشیب را پیمود، سعی و کوشش، ارداه و تصمیم جدی برای طلاب ضروری است.

وی با تاکید بر اینکه علم آموزی وسیله ای برای تبلیغ و هدایت است خطاب به طلاب افزود: بدانید  کسب علم مقدمه کار است و هدف نیست، شما باید سعی کنید این مرحله را به خوبی طی کنید تا در رسیدن به کمال و سعادت موفق باشید.

این مرجع تقلید با اشاره به مکاتب انحرافی متعدد در جهان، گفت: باید برای مبارزه با آنها با استدلال و منطق سخن بگویید، دین ما دین عقلانیت است و برای تمام ابعاد زندگی بشر برنامه دارد؛ پاسخگویی قوی و برهانی، مردم جهان را از دامان کاپیتالیسم و اومانیسم بریده و موجب جلب توجه دنیا به تئوری حکومت اسلامی می شود.

حضرت آیت الله نوری همدانی با تشریح ابعاد مختلف زندگی شهید مطهری به عنوان الگوی طلاب، بیان داشت: عالما باید برای اثر بخشی بیشتر در چندین جبهه برای اسلام کار و با قلم، بیان، تدریس و خطابه مردم را به سوی خدا دعوت کنند.

وی نصیحت و موعظه مردم را جزو رسالت های طلاب برشمرد و گفت: همانند پیامبران، خیرخواهانه و کریمانه با مردم ارتباط بگیرید و قلباً مردم را دوست داشته باشید و با دلسوزی آنها را راهنمایی کنید./928/پ202/ج

ارسال نظرات