شهید آل احمد: عاشق شهادت نیازی به فلسفه و منطق ندارد
به گزارش خبرگزاری رسا، چه پرافتخار است تاریخ ملتی که سرفصلهای آن را شهیدانش رقم بزنند و چه حماسه آفرین است ملتی که سلاحش«شهادت» است، جامهاش «ایمان» و فریادش«اللهاکبر» است، مسیرش از میان مستضعفین، مقصدش نجات انسان و دشمن تمامی مظاهر باطل. ای کاش ما را یارای آن بود، تا چهرهتمامی این قامتهای رشید و فرزندان ایثار را ترسیم کنیم تا به تمامی نسلهای آینده نشان دهیم که افتخار از آن ملتی است که مرگ را به بازی میگیرد و در عوض بر جاده ننگ، گام نمینهد. سخن از یک شهید است که چه میتوان درباره او نوشت چون قلم از نوشتن آن قاصر است و زبان هم از گفتن الکن. ولی چند سطری را به عنوان چکیده زندگینامه آن شهید عزیز میآوریم.
سیدمحسن آلاحمد طالقانی روحانی عزیزی است که عمر کوتاه، ولی پر برکتش را در سنگر حوزه گذراند. او فرزند حجه الاسلام حاج سید محمد علی آل احمد و نوه شهید حجهالاسلام حاج سید محمد تقی آل احمد طالقانی است. چه زیبا است که نوهای به دیدار پدربزرگی رود. از نظر مادری، یکی از نتیجههای حضرت آیهالله حاج شیخ عبدالکریم حائری، مؤسس حوزه علمیه قم است.
به دنبال گمشده
سیدمحسن در سال 1344 هجری شمسی چشم به جهان گشود. او در یک خانواده روحانی و محترم شهرستان قم متولد شد. پس از شناخت خویش همواره به دنبال سرچشمهای بود که بتواند او را در تمام عمر آیندهاش سیراب کند و عطش درونیاش را برطرف نماید. دوره ابتدایی را در یکی از مدارس واقع در گذرخان با موفقیت گذراند و از آن موقع به بعد شروع به دروس عربی کرد، البته با تشویق پدر گرانقدرش هر روز که میگذشت، عطش درونیاش بیشتر میشد و به تحصیل علم و دانش بیشتر علاقهمند میشد خلاصه سیکل خود را هم گرفت و جامعالمقدمات را همزمان با گرفتن سیکل به پایان رساند.
رفتار متین و انسانی او در رابطه با خانواده و دوستان و همسنگرانش بسیار چشمگیر بود تا آنجا که حرکتهای حساب شدهاش همواره مانع از رشد خصلتهای غیر اسلامی پیرامونش بود. سید محسن سعی فراوان بر آن داشت که حتماً در هفته دو روز خصوصاً شبهای جمعه، بعضی اوقات هم شبهای چهارشنبه را به مسجد مقدس جمکران رهسپار شود.
او در رشته علوم تجربی تا کلاس دوم درس خواند و همچنین درس سیوطی را تا اواسطش رساند؛ ولی ... درس استقامت و در صحنه بودن را برایمان به یادگار گذاشت تا بتوانیم با توسل به ایمان و تجربههای گرانقدر انقلاب شکوهمند اسلامی که از میان قرنها قبول رنج و اسارت و شهادت به دست آمده است، انقلاب پیروزمندمان را تا سرحد منزل مقصود همراهی کرده و خار و خاشاک را با قاطعیت هر چه تمامتر به سویی دیگر افکند تا سرشار از زلال و ایمان، مصمم و کوشا پرچم جمهوری اسلامی را در سراسر جهان برافرازیم. سرانجام این شهید عزیز، درحمله«والفجر چهار» در خاک عراق«پنجوین» همراه با فرمانده خود به لقای حق رسید.
جبهه بلندترین سکو برای رسیدن به لقای خداوند
ما که رسیدن به لقای خداوندی را اصل قرار دادهایم، جبهه یکی از آمادهترین و بلندترین سکوهایی است برای معراج و پرواز انسان به سوی ملکوت اعلی. حتماً آن خلوصی را که باید دارا شوم ندارم. شاید بعضی وقتها خود را توجیه میکنم که اگر بمانم میتوانم بهتر انجام وظیفه کنم و اگر جبهه بروم، این کار زمین میماند و ضربه به انقلاب میخورد یا خیلی توجیهات دیگر. اینها همه از بیسعادتی انسان سرچشمه میگیرد و عموماً این گونه افراد اگر به عمق دلشان نظر کنیم، در آن وابستگیهایی موجود هست که این عوامل، توجیهگر آنها میشود و گرنه انسان که شرایطش آماده باشد و از تمام وابستگیها و تعلقات دل بکند، دیگر به سوی دوست رفتن معطلی ندارد. بحث و استلال و منطق و فلسفه ندارد. سبک و سنگین کردن ندارد. او دیگر عاشق است و عاشق، رسیدن به کوی دوست را میخواهد و بس. .... کدامین راه از این بهتر و نزدیکتر و صحیحتر و سعادتمندتر؟ کدامین فرصت از این هنگامه بهتر؟! مادر و پدر! فرد تکامل یافته به فردی میگویند که وارسته از محکومیت محیط درونی و برونی باشد، بلکه برخاسته از ایمان و عقیده و توحید باشد. ارادتمند شما عزیزان پشت جبهه سید محسن آلاحمد 5/8/1362./919/د101/ن