۱۹ تير ۱۳۹۱ - ۱۶:۳۷
کد خبر: ۱۳۲۵۰۷
چند خبر کوتاه از آذربایجان شرقی؛

ظرفیت‌های پژوهشی حوزه‌های علمیه آذربایجان‌شرقی قابل توجه است

خبرگزاری رسا ـ مدیرکل آموزش و پژوهش استانداری آذربایجان‌شرقی ظرفیت‌های پژوهشی موجود در حوزه‌های علمیه خواهران و برادران استان را برجسته و قابل توجه دانست.
اخبار کوتاه


به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، میکائیل جمال‌پور، مدیرکل آموزش و پژوهش استانداری آذربایجان‌شرقی، در نشست مطبوعاتی با خبرنگاران اظهار داشت: حوزه‌های علمیه استان از ظرفیت‌های قابل توجه و بالقوه‌ای در عرصه‌های تحقیقی و پژوهشی برخوردار هستند که بایستی مورد حمایت قرار گیرند.


مدیرکل آموزش و پژوهش استانداری آذربایجان‌شرقی با اشاره به رتبه نخست پژوهش حوزه علمیه صادقیه تبریز در میان مدارس علمیه خواهران سراسر کشور خاطرنشان کرد: این امر نشان از قابلیت‌های ویژه طلاب علوم دینی استان در پژوهش‌های عرصه علوم انسانی، دینی و فرهنگی دارد.


وی با بیان این‌که امسال در جشنواره تجلیل از پژوهشگران استان نگاه ویژه‌ای به جایگاه پژوهشگران حوزوی خواهد شد، گفت: تذکر آیت الله مجتهدشبستری در همایش پژوهشگران سال گذشته به‌جا بوده و امسال سعی خواهد شد از فعالان پژوهشی حوزه به صورت ویژه تجلیل به‌عمل آید.


جمال‌پور در بخش دیگری از سخنان خود آخرین مهلت نام‌نویسی برای حضور در جشنواره ملی علم تا عمل را پایان تیرماه جاری اعلام کرد و اظهار داشت: مخترعان، طراحان و نخبگان علاقه‌مند به حضور در این جشنواره می توانند با مراجعه به سایت اینترنتی جشنواره FESTIVAL.ISTI.IR در اسرع وقت نسبت به نام نویسی اقدام کنند.


وی با بیان اینکه جشنواره علم تا عمل در هفته دولت امسال در مصلی اعظم امام خمینی تبریز برگزار می شود، اظهار کرد: هدف از برگزاری این جشنواره ایجاد ارتباط تنگاتنگ بین اهل علم و دانش و دانشگاهیان و صنعت کشور است که رخداد مهم علمی کشور محسوب می شود.


مدیرکل آموزش و پژوهش استانداری آذربایجان‌شرقی افزود: منتخبان جشنواره علم تا عمل به طور ویژه توسط دولت مورد حمایت قرار می گیرند، که پیش بینی می شود حداقل 300 طرح و پژوهش توسط محققان استان برای جشنواره علم تا عمل ارائه شود و از این تعداد هیات داوران استانی 60 عنوان طرح را برای ارسال به جشنواره انتخاب می کنند.

 

جمال پور در ادامه با بیان این‌که 15 هزار نخبه در کشور وجود دارد، گفت: استان آذربایجان‌شرقی حدود یک‌هزار نخبه دارد که این تعداد شامل افرادی می شود که با مراجعه به بنیاد نخبگان استان نام‌نویسی کرده و مورد تائید قرار گرفته‌اند.

 

احداث خانه عالم از سوی خیّر میانه‌ای
حجت‌الاسلام علی‌اصغر صیادی، رییس اداره تبلیغات اسلامی میانه در بازدید از خانه عالم اهدایی که توسط یک خیر متدین در روستای آچاچی احداث شده است‌، گفت: این فرد خیر با هزینه شخصی اقدام به احداث و تأسیس این خانه عالم کرده و در آینده نزدیک این پروژه بهره‌برداری می‌شود و جهت اسکان روحانی این روستا که طی سال‌های اخیر توسط اداره تبلیغات اسلامی میانه به‌عنوان روحانی طرح هجرت تأمین شده اختصاص می‌یابد.


وی افزود: این اداره نیز هماهنگی‌های لازم را جهت تسریع در روند تکمیل نهایی این ساختمان و انجام برخی امورات مربوطه جهت واگذاری به روحانی این روستا انجام می‌دهد.

 

گفتنی است، روستای آچاچی یکی از دهستان‌های بزرگ شهرستان میانه محسوب می‌شود.


تفسیر دعای شعبانیه در دانشگاه آزاد تبریز برگزار می‌شود
سلسله نشست‌های تفسیر دعای شعبانیه برای مدیران ارشد و میانی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز به‌همت معاونت فرهنگی این دانشگاه برگزار می‌شود.

 

صادق ملکی‌آوارسین، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در اولین نشست تفسیر دعای شعبانیه با اشاره به نزدیکی ماه رمضان گفت: از هم اکنون باید خود را از نظر روحی، روانی و قلبی آماده شرکت در ضیافت الهی بکنیم تا با آمادگی کامل از فیوضات این ماه پر‌برکت بهره‌مند شویم.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تبریز تصریح کرد: زندگی‌کاری و مسئولیت‌های اداری نباید مانع پرداختن اشخاص به خود از نظر خودسازی و نزدیکی به خدا و ارتقا فکری معنوی شود.

 

حجت‌الاسلام نیک‌نام، استاد حوزه علمیه تبریز نیز در سخنانی گفت: در ادعیه مضامین عالی توحیدی به وفور مشاهده می‌شود، در حقیقت ادعیه ‌با احکام‌ قرآن هیچ‌گونه تعارضی ندارد و دعای شعبانیه از ادعیه‌ای است که مورد عنایت خاص علما بوده است.


وی تأکید کرد: قلب مؤمن حرم خداست وحرم مقدس است و باید محافظت شود تا شیطان و ظواهر شیطانی‌ به آن نفوذ نکنند.


گفتنی است، سلسله نشست‌های تفسیر شعبانیه هر دو هفته یکبار در سالن شمس دانشگاه آزاد اسلامی تبریز برگزار می‌شود./935/پ203/ب

ارسال نظرات