۲۹ تير ۱۳۹۱ - ۱۲:۵۹
کد خبر: ۱۳۲۹۶۶
عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی:

تبیین بایدها و نبایدهای پیش‌روی نظام وظیفه حوزه‌های علمیه است

خبرگزاری رسا ـ عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی‌(ره) با ابراز تأسف از این‌که معارف دینی در ابعاد مختلف کمتر برای جامعه تبیین شده است، خواستار تبیین بایدها و نبایدهای پیش‌روی نظام از سوی حوزه‌های علمیه شد.
حجت الاسلام محمود عيسوي رييس پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامي

  

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام محمود عیسوی، عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی‌(ره)، پیش از ظهر امروز 29 تیرماه در نشست علمی اقتصاد اسلامی و حمایت از تولید ملی و سرمایه ایرانی، تبیین بایدها و نبایدهای پیش‌روی نظام را وظیفه حوزه‌های علمیه دانست.

 

وی افزود: در منابع دینی مطالب فراوانی وجود دارد که از طرف خطبا کمتر مورد توجه قرار گرفته است و متأسفانه کمتر موفق شده‌ایم معارف دینی را در ابعاد مختلف برای جامعه تبیین کنیم؛ حوزه‌های علمیه باید در راستای تبیین بایدها و نبایدهای پیش روی نظام به لحاظ علمی و فرهنگی کمک کنند.

 

وی در ادامه از تورم و بیکاری به عنوان دو مسأله‌ مهم که جوامع مختلف با آن دست به گریبان هستند، نام برد و با اشاره به ریشه‌های تورم یعنی فشار تقاضا و فشار هزینه‌های تولید، اهمیت تولید ملی در اقتصاد ایران به ویژه پس از انقلاب اسلامی، در سال‌های اخیر و بحث تحریم‌های دشمن را مورد واکاوی قرار داد.

 

عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی‌(ره) با بیان این‌که نظریه‌ مقام معظم رهبری برای دهه پیشرفت و عدالت یک نظریه منسجم و با مفاهیم مرتبط است، ارتباط معناداری را میان وجدان کاری، نوآوری، جهاد اقتصادی، کار و همت مضاعف، تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی متصور دانست.

 

وی گفت: اگرچه تولید بالا زمینه‌های اشتغال را ایجاد و نرخ بیکاری را کاهش می‌دهد، اما آن چه سبب شد تا مقام معظم رهبری امسال را سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی عنوان کنند، علل مختلفی دارد که برخی مختص به داخل و برخی دیگر مربوط به خارج است.

 

حجت‌الاسلام عیسوی با اشاره به هدف‌گذاری‌هایی که در سال‌های اخیر برای حرکت رو به جلو کشور ترسیم شده است، افزود: مقام معظم رهبری دهه فعلی را دهه پیشرفت و عدالت نام نهادند و تقویت بنیه‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری‌های بیشتر در محورهای مختلف را از عوامل دستیابی به آن هدف مشخص کردند.

 

وی در ادامه تصریح کرد: تهدیدهای دشمن از ابتدای انقلاب، اگرچه نتوانسته ارتباط کشور را با خارج کشور قطع کند، اما هیچ‌گاه قطع نشده و امروز شدت بیشتری به خود گرفته است، باید باور کنیم که دشمنی به طور جدی وجود دارد و در حد شعار نیست، باید برای مقابله با آن تاکتیک‌ها را انتخاب کرد.

 

عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی‌(ره) با بیان این‌که هدف مقام معظم رهبری از نامگذاری سال‌های اخیر، شکل دادن جامعه بالنده اقتصادی در قرن حاضر است، گفت: یکی از علل نامگذاری با عنوان‌های اقتصادی استفاده از ظرفیت‌های موجود در کشور است، چنانچه اگر به خوبی از این ظرفیت‌ها استفاده شود، ایران یکی از قدرت‌های اقتصادی آینده جهانی خواهد بود.

 

وی تصریح کرد: محورهای مورد نظر مقام معظم رهبری به صورت سلسله مراتب با هم مرتبط هستند و هر سالی زمینه را برای تحقق شعار سال بعد فراهم می‌کند، چنانچه دستیابی به اهداف تولید ملی جز با جهاد اقتصادی امکان‌پذیر نیست و امروز هم برای دست یافتن به اهداف، نیازمند حرکت جهادگونه و نهادینه کردن این فرهنگ در جامعه هستیم. /920/پ202/ن

ارسال نظرات