۲۳ شهريور ۱۳۹۱ - ۲۰:۲۶
کد خبر: ۱۳۸۵۷۲
امروز صورت می گیرد؛

راهپیمایی اعتراض‌آمیز مردم بوشهر در محکومیت اهانت به ساحت پیامبر اکرم

خبرگزاری رسا ـ دفتر نماینده ولی فقیه در بوشهربا صدور بیانیه ای خواستار حضور پرشور مردم بوشهر در راهپیمایی اعتراض آمیز روز جمعه شد.
ايران

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در بوشهر، دفتر نماینده ولی فقیه در بوشهر در بیانیه ای اعلام کرد فردا در سراسر استان بوشهر پس از اقامه نماز جمعه، راهپیمایی اعتراض آمیز به توهین آمریکا به پیامبراکرم(ص) برگزار می شود.

متن این بیانیه به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

 «إِنَّ الَّذِینَ یُؤْذُونَ اللَّهَ وَرَسُولَهُ لَعَنَهُمُ اللَّهُ فِی الدُّنْیَا وَالْآخِرَةِ وَأَعَدَّ لَهُمْ عَذَابًا مُهِینًا»

ستایش خداوند را که پیامبران الهی را برای هدایت جامعه انسانی مبعوث فرمود و درود و سلام بی‌پایان بر پیامبر گرامی اسلام (ص) و انبیاء الهی و خاندان آسمانیش که جهان را به صلح، هدایت و ایمان الهی راه نمود.

توهین سردمداران کفر جهانی و صهیونیسم بین‌الملل به ساحت مقدس پیامبر گرامی اسلام (ص) با عملگی هنرمندان ابتذال‌خواه آمریکا، نشان از دین ستیزی، اسلام‌زدایی و درماندگی سیاسی و گرفتاری در بن بست راهبردی در مقابله با ایران اسلامی و همچنین انحطاط هنری و سرسپردگی سیاسی و مزدوری گروهی به ظاهر اهل هنر می‌باشد.

بر تمامی جامعه آگاه جهانی به ویژه متدینین به ادیان الهی و اسلامی و هنرمندان متعهد لازم است ضمن افشای این ماهیت جریان پلید، آن را محکوم نموده و با تدبیری جدی و هوشمندانه از وقوع این اقدامات ضد انسانی جلوگیری نمایند.

از مردم عزیز، گرانقدر و ولایت‌مدار استان بوشهر تقاضا داریم پس از برگزاری نماز جمعه با راهپیمایی پربصیرت خود این حرکت غیرانسانی را با حضور ایمانی و پرشور محکوم کنند و وظیفه خویش را در قبال تعظیم و تجلیل از پیامبر گرامی اسلام (ص)ادا نمایند./9463/د101/س 

 

ارسال نظرات