امام جمعه ویس:
وظیفه ارتش دفاع از انقلاب و مرزهای ایران است
خبرگزاری رسا ـ امام جمعه ویس گفت: وظیفه ارتش دفاع از انقلاب و مرزهای ایران و کیان مقدس جمهوری اسلامی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام آفرین امام جمعه ویس در خطبه های نماز جمعه این هفته به 29 فروردین روز ارتش اشاره کرد و گفت: دفاع از مرزهای زمینی، هوایی، دریایی و کیان مقدس جمهوری اسلامی ایران به عهده دلیر مردان ارتش جمهوری اسلامی ایران است و این خود شاهدی صادق بر این مدعاست که ارتش جزء نیروهای ضروری نظام است.
وی با بیان اینکه دوم اردیبهشت سال 1358 سالروز تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نیز اعلام انقلاب فرهنگی است افزود: در کنار دلیر مردان ارتش وجود نیروهای مومن و متعهد جهت صیانت و پاسداری از دستاوردهای انقلاب و مبارزه با دشمنان داخلی و خارجی در ابعاد فرهنگی و سیاسی و... از وظایف سپاه بوده و صیانت از انقلاب اسلامی در هر زمینه و زمانی به عهده سپاه است.
امام جمعه ویس با اشاره به سالروز اعلام انقلاب فرهنگی خاطر نشان کرد: فرهنگ اساس استقلال یک ملت است و تلاش استکبار همیشه بر آن بوده که محتوای فرهنگ غنی اسلام ناب محمدی (ص) را از ما جدا نماید.
وی در پایان افزود: دهه چهارم انقلاب از سوی مقام معظم رهبری به دهه تحول و پیشرفت نامگذاری شده و مقدمه انقلاب فرهنگی شناخت و درمان بیماریهای فرهنگی کشور است که از سوی استکبار در بین ما رسوخ کرده است.
ارسال نظرات