۱۴ مهر ۱۳۹۱ - ۱۱:۵۹
کد خبر: ۱۴۱۲۷۸
مدیر اداره قرآن و عترت حوزه علمیه قم خبر داد:

تلاش برای تربیت دو ‌هزار طلبه حافظ قرآن

خبرگزاری رسا _ مدیر اداره قرآن و عترت حوزه علمیه قم گفت: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده تلاش می‌کنیم دو هزار حافظ قرآن از میان طلاب تربیت کنیم.
قرائت قرآن

حجت‌الاسلام سید مصطفی رضوی، مدیر اداره قرآن و عترت حوزه علمیه قم، پیش از ظهر امروز در محل برگزاری آزمون سالانه حفظ قرآن و نهج البلاغه که صبح امروز در حرم مطهر حضرت معصومه(س) برگزار شد، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا از شرکت 1100 نفر در این آزمون خبر داد و گفت: به همت معاونت تهذیب حوزه علمیه قم آزمون سالانه حفظ قرآن کریم و نهج‌البلاغه و مرحله‌ مقدماتی رشته‌ حفظ چهارمین دوره‌ مسابقات سراسری قرآن و حدیث امروز برگزار شد.


وی ادامه داد: آزمون حفظ قرآن کریم و نهج‌البلاغه هر ساله با هدف ارج نهادن به حافظان وحی در سه رشته ثلث، نیم و کل در دو مرحله کتبی و شفاهی برگزار می‌شود.


حجت‌الاسلام رضوی اظهار داشت: شرکت کنندگان مرحله مقدماتی آزمون سالانه حفظ قرآن و حدیث در هفت رشته، حفظ کل قرآن، جزء یک، سه، پنج، 10، و 20 به رقابت می‌پردازند.


مدیر اداره قرآن و عترت حوزه علمیه قم در ادامه به بررسی اهداف این اداره پرداخت و ابراز داشت: رسالت و وظیفه توسعه فرهنگ قرآن و عترت در حوزه‌های علمیه بر عهده این اداره است به همین منظور در 35 مدرسه حوزه علمیه واحدی متصدی انجام برنامه‌های قرآن و عترت است، همچنین برای تربیت و انس خانواده‌های طلاب با وحی الهی کانون‌هایی در شهرک پردیسان، مهدیه و صادقیه مشغول به فعالیت هستند.


وی ادامه داد: اداره قرآن و عترت امسال در نظر دارد با حرکت جهشی نسبت به فعالیت‌های قرآنی و عترتی تمام مدارس حوزه علمیه قم را تحت پوشش قرار داده و با برنامه‌ریزی مناسب نسبت به تربیت حافظان در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری سهم کیفی و کمی قابل توجهی داشته باشد.


حجت‌الاسلام رضوی ابراز داشت: همچنین مؤسسه قرآن و عترت در نظر دارد جهت توسعه فعالیت‌های قرآنی و بهره‌گیری از حافظان استان جهت تدریس در مدارس، بانک اطلاعات فردی برای حافظان تشکیل دهد.


وی برگزاری کلاس‌های روخوانی، تجوید، حفظ، تدبر در قرآن ، آموزش شیو‌های مناسب تفسیر قرآن، انس با نهج البلاغه، صحیفه سجادیه و مطالعه کتاب اصول کافی را از محور‌های اصلی فعالیت امسال اداره قرآن و عترت استان قم برشمرد.


مدیر اداره قرآن و عترت حوزه علمیه قم با اشاره به ‌این‌که چشم اندازه اصلی این اداره انس عملی حافظان با قرآن و نهج‌البلاغه است، گفت: انتظار مردم از حافظان این است که نسبت به قرآن و روایت انس عملی داشته باشند به همین منظور برای اداره قرآن و عترت خروجی مهم است و صرف تربیت حافظ و قاری کافی نیست.


وی اضافه کرد: به همین منظور اداره قرآن و عترت دستور العملی نسبت به حافظان قرآن و نهج‌البلاغه پی‌ریزی کرده تا رابطه حافظان با آیات و روایات تقویت شده و نتیجه مطلوبی داشته باشد.


حجت‌الاسلام رضوی در پایان گفت: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده اداره قرآن و عترت در تلاش است تا امسال بتواند دو هزار حافظ قرآن از میان طلاب تربیت کند./993/ پ202/ن

ارسال نظرات