۱۷ مهر ۱۳۹۱ - ۱۳:۲۴
کد خبر: ۱۴۱۶۲۹

برگزاری نشست راهکارهای حقوقی مقابله با توهین به مقدسات

خبرگزاری رسا ـ دفاع از ساحت پیامبر اکرم (ص) در حوزه های مختلفی صورت گرفته اما در حوزه پژوهشی وظیفه ماست که این کار را به سرانجام برسانیم
نشست اتاق فکر تبليغ با موضوه توهين به پيامبر نشست اتاق فکر تبليغ با موضوه توهين به پيامبر

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از  پژوهشگاه بین‌المللی المصطفی(ص)  نشست تخصصی «راهکارهای حقوقی مقابله با توهین به مقدسات» با حضور اساتید حقوق در محل پژوهشگاه بین‌المللی المصطفی (ص) برگزار شد.

در این نشست ابتدا ریاست محترم پژوهشگاه بین‌المللی المصطفی (ص) حجت الاسلام رجایی ضمن عرض خیرمقدم به اساتید محترم دفاع از پیامبر (ص) را در حوزه پژوهش وظیفه نهاد های حوزوی دانست و افزودند :دفاع از ساحت پیامبر اکرم (ص) در حوزه های مختلفی صورت گرفته اما در حوزه پژوهشی وظیفه ماست که این کار را به سرانجام برسانیم.

 در ادامه حجت الاسلام ملک افضلی دبیر نشست این نشست را آغازی در جهت برگزاری یک همایش ملی دانست و افزود : در این مسأله (توهین به مقدسات ) خلأ راهکار و برخورد حقوقی وجود دارد که با کار پژوهشی می‌توان این فاصله را کمتر کرد.نیازمند به تشکیل انجمن حمایت از مقدسات و ادیان الهی هستیم تا بتوان کارهای حقوقی مربوطه را در این حوزه دنبال کرد.

در ادامه دبیر نشت فضائلی به عنوان رئیس جلسه به ایراد سخن پرداخت و عنوان داشت : در این بخش چند محور قابل طرح است نخست  مفاهیم و مبانی در مقدسات است .اینکه  دین چیست ؟ مقدسات چیست ؟ ابتدا باید از این مفاهیم ابهام زدایی شود. دیگر اینکه. منابع حقوقی برای استناد وجهت دفاع از مقدسات چیست ؟

معاون آموزش دانشگاه قم افزودند آیا موادی در قوانین بین‌الملل جهت دفاع از مقدسات وجود دارد که قابل استناد باشد ؟در این مورد خلأهایی وجود دارد. چگونه می‌شود از توهین به ادیان الهی  جلوگیری کرد ؟و در آخر اقدامات عملی قابل انجام و اجراء  در این مورد چیست ؟

در ادامه دکتر ابراهیمی، دکتر باقرزاده، دکتر کرمی، دکتر میرجلیلی، دکتر رهبرپو، دکتر توحیدی به تبادل  نظر جهت مقابله با توهین به ادیان الهی و غیر الهی پرداختند.

در پایان حجت الاسلام فضایلی و حجت الاسلام ملک افضلی با جمع بندی مطالب مطرح شده بر لزوم تشکیل جلسات بعدی تاکید کردند./905/د102/ن

ارسال نظرات