امام حسین در همه حال دنیا و آخرت را در نظر داشت
حجت الاسلام عبداللهزاده پاشاکی، امام جمعه باغستان با اشاره به شاخصه اصلی زندگی امام حسین(ع) اظهار داشت: حضرت سید الشهدا(ع) در زمان حیات مبارک خود شاخصههای بسیاری داشتند که برای همه مردم جهان سرمشق شده است و همانگونه که پیامبر اسلام(ص) اسوه حسنه و الگو است ائمه معصومین(ع) نیز الگویی کامل به حساب میآیند.
وی در ادامه به شاخصههای امام حسین(ع) در زندگی اشاره و افزود: سخاوت امام حسین(ع) یکی از شاخصههای ایشان به حساب میآید که در اینباره احادیث بسیاری نقل شده است و شجاعت هم شاخصه دیگری ایشان بود که قرآن کریم در اینباره میفرماید: «آنهایی که مبلغ هستند از هیچ کسی نمیترسند مگر خدا» .
حجت الاسلام پاشاکی اضافه کرد: در روز عاشورا ما ایثار را از این امام شریف مشاهده کردیم که در راه خدا و برای پایداری دین اسلام از همه هستی و حتی خانواده خود گذشت، ایشان در همه حال دنیا و آخرت را در نظر داشتند مانند اینکه در شب عاشورا هم نماز میخواندند و هم برای پیکار با فاسقان شمشیر خود را تیز میکرد.
مدیر مدرسه علمیه امام صادق(ع) شهریار با اشاره به اینکه احادیث کمی از امام حسین(ع) به جا مانده است گفت: این بیانگر فراوانی ظلم و جور حاکمان آن زمان است که با دور کردن مردم از اطراف ایشان و ثبت نکردن احادیث سبب شدهاند تا روایات کمی به دست ما برسد.
امام جمعه باغستان بیان داشت: حضرت سیدالشهدا(ع) با به همراه بردن اهل بیت به کربلا این هدف را دنبال میکردند که اگر دین خدا به خطر بیفتد و بدعتی در آن ایجاد شود باید انسان از جان و مال خود بگذرد تا دین را نجات دهد.
وی تأکید کرد: چند سالی از حکومت معاویه در زمان امام حسن(ع) بود از این رو امام حسین(ع) در این دوره با معاویه کاری نداشت و از علل اصلی این موضوع میتوان به پایبند بودن به صلح امام حسن(ع) و آشکار گناه نکردن معاویه اشاره کرد.
حجت الاسلام پاشاکی اضافه کرد: یزید با آشکارا گناه کردن در دین اسلام بدعت ایجاد کرد و امام حسین(ع) هم در نامهای که برای مردم بصره نوشتند فرمودند: سنت ما مرده و بدعت آمده، که این امر نشان دهنده پایبند نبودن یزید به مبانی اسلامی است.
وی درپایان تصریح کرد: در ماه محرم که ماه عزای حسینی است توصیه میشود علاوه بر رعایت شعائر اسلامی، درس معرفت را از کتب امام حسین(ع) و بصیرت افزایی را یاد بگیریم./957/ت302/ص