طرح اصلاح قانون انتخابات کاندیداها را وامدار کانون های قدرت و ثروت می کند
حجت الاسلام حمید رسایی، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با اشاره به تصویب کلیات طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری در مجلس، اظهار داشت: بعضی از مواد قانون پیشنهادی انتخابات با قانون اساسی مغایر و بر خلاف تدبیر سیاسی است.
وی با تاکید بر اینکه بخش اصلی این طرح تغییر در شرایط پذیرش کاندیداهای انتخابات است، گفت: با تصویب این ماده کاندیدا از همان ابتدای ورود خود وامدار یک سری از احزاب، گروهها و سیاسیون میگردد و از رویکرد مردمی خود فاصله میگیرد در نتیجه یک کاندیدا حتما باید وصل به کانون قدرت و یا ثروت باشد.
حجت الاسلام رسایی گفت: اگر کاندیدایی را صد نفر تائید کنند و مدارک عدم صلاحیت آن کاندیدا تنها برای شورای نگهبان مبرهن باشد؛ رد کردن این کاندیدا برای چهرههای تائید کننده عواقب بدی خواهد داشت و کاندیدایی که مورد تائید شورای نگهبان قرار نگرفته است به استناد امضاهای موجود، خود را ذیحق میداند که به اعتراض در برابر شورای نگهبان بپردازد.
این نماینده مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه مواد اول و دوم طرح پیشنهادی نیز دارای ابهام است، خاطرنشان کرد: در جلسه غیرعلنی نیز مشخص شد که رییس مجلس نیز بعد از بررسیهای خود به این جمعبندی رسیده است که طرح پیشنهادی نقصهایی دارد و پیشنهاد کرد که نخست کلیات طرح تائید شود و در مراحل بعدی جزئیات آن اصلاح شود، در صورتیکه این کار اتلاف وقت نمایندگان خواهد بود.
وی با تاکید بر اینکه طرح پیشنهادی بدون کار کارشناسی ارائه شده است، اظهار داشت: این طرح به نوعی تایید ضمنی ادعاهای فتنهگران است مبنی بر اینکه درخواست تشکیل شورای عالی انتخابات را داشتند و همچنین به علت اینکه در انتخابات تقلب میشود باید از همه دستگاهها افرادی در آن وجود داشته باشند.
حجت الاسلام رسایی با تاکید بر اینکه اجرای این طرح همان طرح وحدت ملی است، اضافه کرد: آقای لاریجانی در زمان انتخابات ریاست جمهوری دهم نیز با برگزاری همایش «سی سال قانونگذاری» همه احزاب حتی نهضت آزادی را زیر سقف مجلس جمع کرد که این عمل ایشان برای پیاده کردن طرح وحدت ملی به یک مدل تبدیل شد و تا کنون آقای لاریجانی هیچ مخالفتی با طرح وحدت ملی ابراز نکرده است./9598/ت302/ص