اسلام ناب محمدی بر اخلاق استوار است
حجت الاسلام موسی رجایی، مدیر حوزه علمیه و مرکز تخصصی امام حسن عسکری(ع) آمل، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در آمل با بیان این که امام صادق(ع) نقش ارزنده و والایی را در راستای احیای دین مبین اسلام داشت، گفت: امام صادق(ع) تلاش زیادی را در راستای تبیین تعالیم ارزنده دین مبین اسلام ایفا کرد.
حجت الاسلام رجایی با اشاره به این که امام صادق(ع) در رشته های مختلف فقه، کلام و ریاضیات دارای شاگرد بودند، بیان داشت: بدین سبب است که مذهب ما به عنوان شیعه جعفری نام گذاری شده است.
استاد حوزه علمیه آمل با تأکید بر این که امام صادق(ع) نقش ارزنده ای را در راستای بسط و گسترش علوم مختلف ایفا کردند، خاطرنشان کرد: امروز نیز حوزه های علمیه باید از سیره و روش این امام همام با توجه به گسترش علوم بهره گیرند.
مدیر حوزه علمیه و مرکز تخصصی امام حسن عسکری(ع) آمل با بیان این که حوزه های علمیه بهترین مکان برای ترویج سیره این امام همام است، گفت: حوزه های علمیه باید در رشته های مختلف علوم که جامعه امروز نیازمند آن است وارد عمل شده و اهتمام خاصی را در این راستا داشته باشند.
حجت الاسلام رجایی با تأکید بر این که حوزه های علمیه باید حرکت های ارزنده ای را در این راستا داشته باشد، بیان داشت: به حول قوه الهی امروز مشاهده می شود که در کنار دروس اصلی حوزوی به دروس جنبی نیز پرداخته میشود.
وی با اشاره به این که حوزههای علمیه باید در راستای شناساندن بیش از پیش این امام همام اهتمام ارزنده ای را داشته باشند، گفت: ائمه اطهار(ع) باید به بهترین شکل ممکن در جامعه شناسانده شوند.
مدیر حوزه علمیه و مرکز تخصصی امام حسن عسکری(ع) آمل در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به میلاد با سعادت حضرت محمد (ص) و روز اخلاق و مهرورزی، گفت: دین مبین اسلام بر مبنای اخلاق بنا شده است که این امر در سیره نورانی پیامبر گرامی اسلام و ائمه معصومین(ص) قابل مشاهده است.
حجت الاسلام رجایی با بیان این که اسلام ناب محمدی سراسر بر عدل، انصاف، اخلاق و آزادی استوار است، بیان داشت: باید اهتمام خوبی در راستای شناساندن تعالیم ارزنده پیامبر نور و رحمت وجود داشته باشد.
وی با تأکید بر این که ایادی استکبار جهانی درصدد هستند تا حقیقت دین مبین اسلام را پنهان کنند و از ارائه آن به سراسر عالم خودداری کنند، خاطرنشان کرد: نمونه این مسأله در ساخت فیلم موهن نسبت به حضرت محمد(ص) بود که حرکتی ناپسند و برخلاف احترام به حقوق ادیان است./950/ت302/س