۱۷ بهمن ۱۳۹۱ - ۰۰:۲۴
کد خبر: ۱۵۵۴۹۰
معاونت تهذیب استان کرمانشاه خبر داد؛

برگزاری کارگاه بصیرت افزایی سیاسی در مدارس علمیه کرمانشاه

خبرگزاری رسا ـ معاون تهذیب حوزه علمیه استان کرمانشاه، گفت: در راستای افزایش بصیرت سیاسی طلاب استان کرمانشاه هفته آینده در تمامی مدارس شهرستان‌های استان کارگاه بصیرت سیاسی برگزار و همه طلاب در این کارگاه‌ها شرکت خواهند نمود.
دوره تخصصي بصيرت سياسي طلاب نخبه سراسر کشور

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از معاونت تهذیب حوزه‌های علمیه کشور، حجت‌الاسلام مهدی محمدی فرد، معاون تهذیب حوزه  علمیه استان کرمانشاه، گفت: در راستای افزایش بصیرت سیاسی طلاب استان کرمانشاه هفته آینده در تمامی مدارس شهرستان‌های استان کارگاه بصیرت سیاسی برگزار و همه طلاب در این کارگاه‌ها شرکت خواهند نمود.

وی افزود: برای برگزاری بهتر این کلاس‌ها از اساتید همچون حجت‌الاسلام مقدمی دعوت به عمل آمده  که این کلاس‌ها هر روز در یکی از مدارس این استان‌ د‌‌ایر خواهد بود.

معاون تهذیب حوزه  علمیه استان کرمانشاه در تبیین اهداف این دوره‌ها تصریح کرد: بصیرت و دانش سیاسی یکی از ارکان مهم برای همه به ویژه طلاب بوده و باید به آن توجه خاصی شود،  چراکه باعث بینش سیاسی عمیق می‌شود.

حجت الاسلام محمدی فرد اظهار داشت: بصیرت سیاسی، امر اساسی و رهایی بخش ملت‌ها و امت‌هاست؛ هر جامعه‌ای که از بصیرت سیاسی برخوردار نباشد در بحران‌ها، ناتوان و از شناخت موقعیت عقب خواهد ماند و این برای طلاب که وظیفه سنگین و خطیر هدایت در جامعه را بر عهده دارند بسیار مهم است.

معاون تهذیب حوزه های کرمانشاه در پایان خاطرنشان کرد: معمولا انسان‌هایی که وارد عرصه‌های علمی و دینی می‌شوند دارای زمینه‌های بصیرت بیشتری است و می‌توانند این زمینه‌ها را تقویت کرده و به مرحله‌ای برسند که فرد بصیر نامیده شوند و طلاب نقش مهمی در این زمینه برای انتقال آن به مردم دارند./993/ د102/ن

ارسال نظرات