حوزههای علمیه در تربیت استادانی مانند آیت الله خوشوقت تلاش کنند
حجت الاسلام عبدالله زاده پاشاکی، امام جمعه باغستان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا با اشاره به شخصیت سالک الی الحق، حضرت آیت الله خوشوقت اظهار داشت: آنچه از روایات فهمیده میشود این است که علما مرزبان اسلام هستند و در جامعه ما علما مرجع و مأمن مردم هستند.
وی افزود: یکی از این علمای اسلام، آیت الله خوشوقت بود که برای مردم تهران پناهگاهی محکم و استوار بود و توانست با ویژگیهای اخلاقی که داشت شاگردان بسیاری را تربیت کند تا بعد از کوچ این عزیز، چراغی برای ادامه راه مردم باشند.
امام جمعه باغستان با بیان اینکه اگر انسانی از گناه دوری کند خدای متعال به او مقام فرقان اعطا میکند که معنای آن تشخیص حق از باطل است گفت: آیت الله خوشوقت اوصاف ذکر شده را در وجود خود دارا بود و در راه تربیت شاگردان هم از تلاشهای خود کوتاهی نکرد.
وی خاطرنشان کرد: یکی از توفیقات آیت الله خوشوقت، ارتباط وی با جوانان و حفظ کردن دستاوردهای انقلاب اسلامی بود.
حجت الاسلام پاشاکی، با اعلام پیامی در رابطه با پرورش استادان اخلاقی همچون آیت الله خوشوقت، به حوزههای علمیه، تأکید کرد: در قرآن کریم به تزکیه پیش از علم آموزی اشاره شده است، با این وجود حوزههای علمیه باید از قرآن کریم الگوگیری کنند و در تربیت استادان اخلاقی همچون آیت الله خوشوقت تلاش کنند./957/ت302/ص