۱۱ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۴:۲۴
کد خبر: ۱۵۸۵۲۵
آیت‌الله نوری همدانی:

اردوهای راهیان نور پاسداری از میراث فرهنگی دفاع مقدس است

خبرگزاری رسا ـ حضرت آیت‌الله نوری همدانی با اشاره به این‌که مناطق عملیاتی جنگ جزو میراث فرهنگی ما است، گفت: با برگزاری اردوهای راهیان نور می‌توان این آثار فرهنگی را به دیگران انتقال داد و از آن پاسداری کرد.
آيت الله نوري همداني
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا،  حضرت آیت‌الله حسین نوری همدانی، روز جمعه در دیدار محمدجواد زاده‌ کمند، رییس ستاد راهیان نور ناجا و شورای سیاست‌گذاری ستاد راهیان نور کشور گفت: کار مسؤولان و اعضای ستاد راهیان نور بسیار مفید و مقدس است، همه رسالت‌ها و پیام‌ها که از جانب خداوند به بشریت القا شده برای این است که انسان‌ها خوب زندگی کنند و خوب بمیرند.
وی با اشاره به این‌که قرآن به دنبال حیات انسان در همه زمینه‌ها است، افزود: در صورتی جامعه به کمال می‌رسد که در همه زمینه‌ها کامل باشد، اسلام یک برنامه ‌جامع و کامل برای تعالی انسان در نظر گرفته است.
این مرجع تقلید خاطرنشان کرد: اسلام به دنبال تعالی و کمال در جنبه‌های اعتقادی، درک و فهم، علمی و پیشرفت‌ها، عبادی، اقتصادی، اجتماعی و مانند آن است، با این تعالی است که جامعه به رشد می‌رسد و هدف اسلام تحقق می‌یابد.
وی با اشاره به توصیه رهبر معظم انقلاب به اقتصاد مقاومتی ادامه داد: تحریم دشمنان نشانه‌ای از سلطه‌گری است اما ما باید به گونه‌ای باشیم که تحریم دشمنان در ما اثر نگذارد.
حضرت آیت‌الله نوری همدانی گفت: پیام اول دین آموزش زندگی صحیح در همه ابعاد است، اسلام به دنبال خوب زندگی کردن و خوب مردن انسان است، بهترین روش از دنیا رفتن شهادت در راه خداوند است.
وی ابراز داشت: شهادت آن قدر ارزش دارد که منتهای آرزوی ائمه(ع) و انسان‌های کامل شهادت در راه خداوند است.
این مرجع تقلید بیان داشت: من در اردوی راهیان نور شرکت کردم، این سفر، سفر بسیار مبارک و فرخنده‌ای است، ستاد راهیان نور باید فضایی را فراهم کند تا این سفر آسان باشد و پذیرایی از آنان به خوبی انجام شود.
وی با بیان این‌که مناطق عملیاتی آثار فرهنگی ما است،‌ ادامه داد:‌ با برگزاری اردوهای راهیان نور می‌توان این آثار فرهنگی را به دیگران انتقال داد و از آن پاسداری کرد.
حضرت آیت‌الله نوری همدانی با اشاره به این‌که من خود نیز در جبهه حضور داشتم، خاطرنشان کرد: شب‌های عملیات شب‌های دیدنی بود، رزمندگان در حال عبادت و خداحافظی از یکدیگر بودند و در راه عشق به خدا و عشق به شهادت مشتاق فرمان بودند تا شروع به خط‌شکنی کنند.
وی گفت: جوانان رزمنده می‌گفتند ما برای خدا آمدیم و تنها برای عشق به شهادت به این جبهه‌ها آمدیم، اخلاص و فداکاری آنان در سطح بالایی بود.
این مرجع تقلید ابراز کرد: افرادی مانند حسین فهمیده در میان شهدا بسیار زیاد بود، عزیزانی که در دوران جنگ حضور داشتند و شاهد رشادت‌های رزمندگان بودند، همراه کاروان‌های راهیان نور حضور بیابند و به بیان خاطرات بپردازند تا روح جهاد و شهادت‌طلبی در میان مردم افزایش بیابد.
وی با اشاره به این‌که پس از فتنه 88 بنا به احساس وظیفه سفر‌هایی به استان های مختلف انجام دادم، گفت: در آن سفرها آرمان‌ها و ایده‌های انقلاب را برای مردم بیان می‌کردم، در این سفرها و سفرهای خارجی مردم با شور و اشتیاق از اندیشه امام(ره) و انقلاب استقبال می‌کردند.
حضرت آیت‌الله نوری همدانی ادامه داد: امروز باید به احیای فرهنگ جهاد و شهادت پرداخت، این نظام، نظام قدرتمندی است اما باید فضای جهاد و شهادت احیا شود، مناطق عملیاتی میراث فرهنگی ما است.
وی با اشاره به فعالیت‌های دشمنان اسلام در فضای مجازی افزود: دشمنان تمام مفاخر و مقدسات ما را زیر سؤال برده‌اند، دشمنان پیشرفت‌ها را در فعالیت علیه اسلام به خدمت گرفته‌اند و باید گروه‌هایی تشکیل و به این شبهه‌افکنی‌ها پاسخ گفته شود.
این مرجع تقلید خاطرنشان کرد: جهاد و شهادت در کشور زنده شده است، به هر شهر و هر محله‌ای قدم بگذارید یاد و نامی از شهدا می‌بینیم، اگر تبلیغات و فعالیت‌های مجموعه‌هایی مانند ستاد راهیان نور نباشد میراث جبهه و شهادت از میان می‌رود./914/پ202/ج
ارسال نظرات