تغییر زمان برگزاری همایش ملی نقش نماز در 8 سال دفاع مقدس
به گزارش خبرگزاری خبرگزاری رسا در شهرکرد، رضا محمدسلیمانی، فرمانده سپاه قمر بنی هاشم(ع) چهارمحال و بختیاری، صبح امروز در نشست شورای فرهنگ عمومی این استان از تغییر زمان همایش ملی نقش نماز در 8سال دفاع مقدس خبر داد و گفت: زمان همایش از یازدهم اردیبهشت ماه به دهم اردیبهشت ماه سال جاری تغییر یافت.
محمد سلیمانی با اشاره به این که سخنران ویژه همایش ملی نقش نماز در 8سال دفاع مقدس، حجت الاسلام و المسلمین محسن قرائتی، رییس ستاد اقامه نماز کشور است، تصریح کرد: از نمایندگان ولی فقیه در استان ها، فرماندهان سپاه سراسر کشور و مهمان دیگری نیز برای حضور در این مراسم دعوت به عمل آمده است.
فرمانده سپاه قمر بنی هاشم(ع) چهارمحال و بختیاری از آمادگی کمیته ها برای برگزاری هرچه بهتر این همایش خبر داد و افزود: همزمان با برگزاری این همایش در مرکز استان، سپاه نواحی با همکاری دیگر دستگاه های فرهنگی استان اقدام به برپایی نمایشگاه در محل نمایش می کند.
وی با بیان این که بیشترین آثار رسیده به دبیرخانه همایش ملی نقش نماز در هشت سال دفاع مقدس از استان همدان است، افزود: تا کنون 300 اثر از سراسر کشور به این همایش ارسال شده است که در مرحله داوری هستند.
دبیر همایش ملی نقش نماز در 8سال دفاع مقدس اضافه کرد: از مجموع آثار رسیده، 170 اثر مربوط به خاطرات شیرین از اقامه نماز در دوران هشت سال دفاع مقدس است.
محمد سلیمانی هدف از برگزاری همایش های نماز را ترویج بیش از پیش نماز و فرهنگ نماز عنوان کرد و اظهار داشت: نیازسنجی، مخاطب گزینی و اقدام فرهنگی با رویکرد جذاب و محتوای مناسب از مؤلفه های برگزاری یک همایش مؤثر در امر ترویج نماز به شمار می رود.
گفتنی است، رویکرد این همایش، جمع آوری خاطرات طلایه داران فتح و پیروزی و به تصویر کشیدن آن برای ارائه به نسل جوان می باشد./9457/پ202/ب