۳۱ فروردين ۱۳۸۸ - ۲۰:۰۲
کد خبر: ۱۶۲۳
پنج شنبه این هفته برگزار می شود؛

گردهمایی مشترک ائمه جمعه با استاندار و فرماندارن مازندران

خبرگزاری رسا ـ رییس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه مازندران از برگزاری گردهمایی مشترک ائمه جمعه با استاندار و فرماندارن استان خبرداد.
حجت الاسلام محمد قاسمي، رئيس شوراي سياستگذاري ائمه جمعه مازندران
 
حجت‌الاسلام محمد قاسمی، رییس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه مازندران در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، از برگزاری گردهمایی مشترک ائمه جمعه با استاندار و فرماندارن استان پنج شنبه این هفته در ساری خبرداد.

وی با اشاره به نامگذاری امسال از سوی رهبر معظم انقلاب به عنوان سال اصلاح الگوی مصرف گفت: این گردهمایی برای تبیین بیشتر شعار امسال مقام معظم رهبری برگزار می شود.

رییس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه مازندران تصریح کرد: ارتباط تنگاتنگ ائمه جمعه با مردم برای تبیین اهداف اصلاح الگوی مصرف و نحوه استفاده از این امر برای پیشبرد اهداف جمهوری اسلامی ایران از اهداف برگزاری این همایش است.

حجت الاسلام قاسمی به نقش علما و روحانیون در نهادینه کردن فرهنگ صحیح مصرف در جامعه اشاره کرد و گفت: در این همایش نقش روحانیون و ائمه جمعه در تحقق شعار امسال رهبر معظم انقلاب بررسی و راه کارهای اجرایی تدوین خواهد شد.
ارسال نظرات