شبههزدایی از دین رسالت مهم طلاب حوزه است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام علی غفاری، مدیر منطقه پنج حوزه های علمیه خواهران، امروز در کارگروه تبلیغ استان با بیان این که رسالت اصلی حوزه های علمیه تفقه، ترویج، تبلیغ و دفاع از دین است، گفت: در این میان، تبلیغ از جایگاه بالایی برخوردار است و اگر از این رسالت ذاتی درست استفاده نشود، آسیب های جدی به نظام وارد می شود.
وی افزود: طلاب پس از پایان دروس حوزوی باید انرژی و نورانیتی را که به برکت تحصیل منابع دینی کسب کرده اند خالصانه انعکاس دهند؛ البته این مسأله باید نظاممند و در قالب یک طرح و برنامهریزی درست و منسجم صورت گیرد.
مدیر منطقه پنج حوزه علمیه خواهران تصریح کرد: در گذشته به دلیل اعزام مبلغان از سوی علما، رابطه مستحکمی بین حوزه های علمیه و مردم وجود داشت؛ متأسفانه در حال حاضر به دلیل ساماندهی از سوی سازمان تبلیغات، اوقاف و ارشاد اسلامی ارتباط مردم و حوزه های علمیه کمرنگ شده که این امر نامطلوبی است.
حجت الاسلام غفاری ادامه داد: دغدغه ما این است که حوزه های علمیه خواهران را از این آسیب دور نگه داشته و ارتباط جامعه با حوزه های علمیه را احیا کنیم.
مسؤول کارگروه تبلیغ استان مازندران تصریح کرد: این کارگروه با هدف ساماندهی فعالیت های تبلیغی مدارس علمیه، روز آمد کردن امر تبلیغ، رشد ظرفیت های تبلیغی حوزه های علمیه خواهران در فضای حقیقی و مجازی و به کار گیری کامل و صحیح توان تبلیغی مدارس علمیه تشکیل شده است.
وی به مسأله تبلیغ دین در جامعه اشاره کرد و با بیان این که روحانیت در خط مقدم این عرصه خطیر قرار دارد، گفت: کارنامه روحانیت آگاه و بصیر در عرصه تبلیغ دین کاملاً روشن است.
حجت الاسلام غفاری با بیان این که حوزه و روحانیت تاریخ همواره امین و پناهگاهی امن برای مردم بوده و هستند، افزود: در دنیایی که عصر ارتباطات و پیشرفت تکنولوژی نام گرفته وظیفه مبلغان دینی در رساندن پیام دین مبین اسلام بسیار سنگین است.
مدیر منطقه پنج حوزه علمیه خواهران با اشاره به این که خوشبختانه در نظام مقدس جمهوری اسلامی زمینه برای ترویج مبانی دینی در سطح جامعه به خوبی فراهم است، خاطرنشان کرد: باید از فرصت به وجود آمده در جهت نهادینهکردن فرهنگ ناب اسلامی استفاده کنیم.
حجت الاسلام غفاری در ادامه سخنان خود با بیان این که تبلیغ دینی نیازمند ابزار و شرایط خاصی است، ادامه داد: در یک تبلیغ درست و صحیح باید به چهار رکن پیام دهنده، پیام گیرنده، محتوای پیام و ابزار پیام توجه ویژه ای داشت تا بتوانیم بر روی مخاطب تأثیر مثبتی بگذاریم.
مدیر منطقه پنج حوزه علمیه خواهران با اشاره به این که مبلغان به عنوان سفیران عرصه تبلیغ احکام دینی باید با ترویج احکام اسلامی ارزشهای ناب شریعت محمدی را در جامعه گسترش دهند، گفت: جامعه در هر زمانی نیازمند آموختن مبانی دینی است و این مسأله در طول تاریخ وجود داشته است.
وی همچنین به تلاش دشمنان برای ترویج شبهات در جامعه اشاره کرد و گفت: حوزه و روحانیت باید با شناسایی شبهه ها در جهت پاسخگویی به آن تلاش کند.
حجت الاسلام غفاری ادامه داد: ابتدا باید آمار دقیق و درستی از مبلغان مدارس تحت پوشش استان تهیه؛ سپس ارزیابی، طبقه بندی، ساماندهی، سطح بندی و آموزش صورت گیرد./950/پ202/س