۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۲۱:۰۱
کد خبر: ۱۶۴۴۱۷
آیت الله علم الهدی:

فاطمه شناسی بهترین وسیله برای آماده سازی ظهور امام زمان است

خبرگزاری رسا ـ نماینده مجلس خبرگان رهبری در آیین اختتامیه جشنواره ملی کوثر در مشهد اظهار داشت: صدیقه کبری(س) علاوه بر توسعه نسل پیامبر اکرم (ص) سبب نهادینه شدن مکتب پیامبر و اساس دین نبوی نیز شده است چرا که همه جریان های انسان سازی در وجود فاطمه (س) نهادینه شده است.
آيت الله علم الهدي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا درمشهد٬ جشنواره ملی کوثر امروز با حضور  آیت الله علم الهدی٬ امام جمعه مشهد و عفت شریعتی٬ مشاور وزیر ارشاد در امور بانوان با معرفی برگزیدگان در مشهد به کارخود پایان داد.

آیت الله علم الهدی در این مراسم به شرح کلمه کوثر پرداخت و اظهار داشت: در واقع کوثر اسم قرآنی صدیقه کبری(س) است و فاطمه (س) دارای اسامی متعددی هستند و پیامبر اکرم (ص) ایشان را انسیه٬ حورا٬ راضیه٬ مرضیه و صدیقه و غیره نیز نامیدند و کوثر اسمی است که درقرآن آمده است و به معنای خیر کثیر است.

وی با بیان این که حضرت زهرا(س) برای پیامبر (ص) خیر کثیر است و به پیامبر وحی شده است که ما به تو کثیر عطا کردیم چرا که درآن زمان یکی از دشمنان پیامبر بنام حکم بن عاص به دلیل دشمنی خود با رسول اکرم (ص) با متوسل شدن به این شایعه که دامنه حکومت و اقتدار دین نبوی  کوتاه است و بعد از ایشان حکومت اسلامی نیز منقرض می شود٬ تصریح کرد: در واقع به این دلیل که پیامبر (ص) فرزند دختر داشت نسل او را درمعرض نابودی متصور می شدند و به همین دلیل با این تصور که پیامبر وارث نسبی ندارد اساس و بنیان حکومت نبوی را سست و بی ریشه عنوان می کردند.

نماینده مجلس خبرگان رهبری افزود: در برابر این پیش بینی مشرکان خداوند سوره کوثر را نازل کرد تا نسل او پس از گذشت یک هزار و 400 سال هنوز هم پابرجا بماند به گونه ای که تا چهل سال گذشته آمار فرزندان فاطمه (س) و سادات به بیش از 25 میلیون نفر می رسد و این درحالی است که هیچ نسلی از اقوام و  نژادهای گذشته تا کنون به این شکل اعجازگونه در روی کره زمین تکثیر نشده اند.

امام جمعه مشهد در ادامه با بیان این که دلیل خلقت پیامبر اکرم (ص) و حضرت علی (ع) فاطمه (س) است٬ اظهار داشت: در واقع بدون وجود صدیقه کبری(ص) مکتب و آیین نبوی پایدار نمی شد و علی (ع) نیز به جایی نمی رسید.

نماینده مجلس خبرگان رهبری در ادامه با بیان این که فلسفه جهان تکامل است٬ افزود: از آنجا که مسیر تکامل انسان در عبودیت و بندگی است در سایه همین تعالیم اسلامی انسان به این مرحله می رسد و اگر فاطمه (س)نبود خلقت بشر و در نتیجه  آفرینش انسان بیهوده بود و در واقع همه عظمت و بزرگی و پایداری پیامبر اکرم (ص) به وسیله حضرت زهرا(س)است.

آیت الله علم الهدی در ادامه شرح بیان مقصود کوثر درباره فاطمه (س) در قرآن اظهار داشت: صدیقه کبری(س) علاوه بر توسعه نسل پیامبر اکرم (ص) سبب نهادینه شدن مکتب پیامبر و اساس دین نبوی نیز شده است چرا که همه جریان های انسان سازی در وجود فاطمه (س) نهادینه شده است بدین معنا که هر چه پیامبر و علی (ع) دارد در وجود فاطمه (س) نیز هست و زهرا در واقع پیامبر و امام نیز است.

وی درادامه با تاکید بر زهرا شناسی برای نسل امروز تصریح کرد: در واقع فاطمه شناسی بهترین وسیله برای آماده سازی ظهور امام زمان (عج) است چرا که همه دستاوردهای انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس و دلاورمردی های رزمندگان نیز حاصل همین فاطمه شناسی است.

عفت شریعتی٬ مشاور وزیر ارشاد درامور بانوان نیز در ابتدای این مراسم با اشاره به برنامه های چندگانه جشنواره ملی کوثر به مناسبت ولادت فاطمه زهرا(س) که از سوم اردیبهشت آغاز شده است٬ اظهار داشت: برنامه های این جشنواره نیز از روز هفتم اردیبهشت همراه با برپایی نمایشگاه مد و لباس٬ کارگاه خوشنویسی٬ شب شعر و محفل انس با قرآن در مشهد برگزار شد.  

گفتنی است٬ این جشنواره به همت دفتر امور زنان وزارت ارشاد اسلامی، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی و دبیرخانه نظارت بر کانون های مساجد خراسان رضوی برگزار شد./934/پ202/ب

ارسال نظرات