برگزاری همایش «جوانان، حماسه سازان انقلاب اسلامی» در مشهد
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس بیان کرد: در این نظام رابطه امامت رابطه ای مشخص و تعریف شده است که درک نادرست آن باعث می شود در زیر مجموعه ها اشتباه کنیم و ناخواسته مسیر نادرستی را طی کنیم.
ویژگی های نظام امامت از زبان امیر مومنان(ع)
وی به بیان ویژگی های نظام امامت از زبان امیرالمومنین(ع) پرداخت و ابراز کرد: روزی این عباس به امام علی(ع) پیشنهاد و مشاوره ای می دهد که چون مورد پذیرش حضرت قرار نمی گیرد، ناراحت می شود؛ امام علی(ع) به این عباس می گوید: «حق تمام افراد است که به امام جامعه مشورت بدهند؛ من هم در مفاد مشورت تو دقت و تأمل می کنم اما اگر معصیت تو را کردم (مشورتت را نپذیرفتم) تو حق نداری با من مخالفت کنی و باید آن را پذیرفته و از من اطاعت کنی».
حجت الاسلام بحرینی خاطرنشان کرد: عمل نکردن به این بخش پایانی سخن امیرالمومنین(ع) در این کشور فاجعه هایی را به وجود آورد و عده ای به جای تمکین و اطاعت، مردم را به خیابان آوردند.
نماینده مردم مشهد در مجلس تصریح کرد: این سخن امام علی(ع) قاعده کلی نظام امامت است و اگر کسی که در رأس قوه مجریه کشور است ملتزم به اجرای این قاعده باشد، نظام موفق خواهد بود اما اگر این قاعده را رعایت نکرد و گفت «امام یکی و من هم یکی، او یک رأی دارد و من هم یک رأی دارم»، آن گاه همه آسیب می بینند و نظام به سوی ناکارآمدی می رود.
وی با بیان این که این نظام خیمه ای است که امامت و ولایت عمود آن است و کسی حق ندارد به آن متعرض شود، گفت: اگر شاخص های کاندید اصلح را اولویت بندی کنیم، رعایت و التزام به نظام امامت در اولویت اول قرار خواهد گرفت و اگر شخصی تمام ویژگی های لازم دیگر را داشته باشد و اما این قاعده را چه در زبان و چه در عمل قبول نداشته باشد، نمی تواند در این نظام کار و فعالیت انجام دهد.
بررسی وضعیت اقتصادی کشور
وی در ادامه به بررسی وضعیت اقتصادی کشور پرداخت و با بیان اینکه وضعیت اقتصادی هر کشوری دو بُعد دارد، گفت: بُعد اول اقتصاد، وضعیت سطحی اقتصاد در جامعه است که ناشی از نمود فوری و عینی مسائل اقتصادی است؛ این بُعد را تمام مردم درک و لمس می کنند مانند گرانی و بیکاری.
نماینده مردم مشهد در مجلس با بیان اینکه لایه و بُعد دوم اقتصاد که می تواند فرصت ساز باشد توسط خواص درک می شود، بیان کرد: به طور مثال وقتی یک سد عظیم در کشور ساخته می شود نباید به دنبال آن منتظر ارزانی اجناس باشیم بلکه برعکس باید یک دوره گرانی را هم تحمل کنیم زیرا دولت برای ساخت آن هزینه کرده و از طرفی به واسطه پرداخت حقوق کارگران فعال در ساخت این سد و یا تهیه مصالح و ... حجم قابل توجهی نقدینگی وارد کشور می شود و این درحالی است که هیچ کالا و خدماتی ارائه نشده در نتیجه میزان تورم افزایش پیدا می کند؛ به همین دلیل دوران سازندگی در هر کشوری با خودش گرانی و تورم را به دنبال دارد.
وی تاکید کرد: وضعیت کشور در سطح ظاهری و رویی اقتصاد مناسب نیست و مردم با گرانی و بیکاری روبرو و مسؤولین باید در رابطه با این وضعیت حساس باشند و به موضوع رسیدگی کنند.
حجت الاسلام بحرینی ادامه داد: گرانی ها در این یک سال اخیر در حالی افزایش یافت که ما در فعالیت های بنیادی و زیرساخت ها موفق عمل کردیم؛ ما در عرصه فولا یا بنزین که تا دو سال قبل به خاطر فعالیت های هسته ای تهدید به تحریم آن شده بودیم و در صورت تحقق در کشور فاجعه به وجود می آمد، موفق عمل کردیم و امروز در آستانه صادرات بنزین قرار داریم؛ بنابراین فعالیت های بنیادی و زیرساختی خوبی در کشور انجام شده که نباید توقع داشت در کوتاه مدت بر روی زندگی روزمره ما تأثیر بگذارد.
نماینده مجلس خاطرنشان کرد: بخشی از مشکلات اقتصادی به وجود آمده در کشور به خاطر تحریم ها است، تحریم هایی که دشمن بر خلاف گذشته صرفا به تصویب آن بسنده نکرد و دنبال اجرایی شدن آن را هم گرفت به گونه ای که مسؤولین بانک مرکزی که برای همکاری با سایر بانک ها در مورد جابجایی پول خرید و فروش کالاها به کشورهای خارجی رفته بودند عنوان می کردند همیشه تحت تعقیب مأموران و جاسوسان غربی قرار داشتند.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس افزود: در کنار این تحریم ها سوء مدیریت ها و خطاهای مسؤولین کشور نیز تأثیرات منفی در لایه سطحی اقتصاد کشور به جا گذاشت.
وی خاطرنشان کرد: در مناظره های انتخاباتی و سخنرانی های کاندیدها به موضع گیری هایشان در مورد این دو بُعد از اقتصاد توجه کنید؛ اگر دولت بعدی از لایه های سطحی که همه آن را درک و لمس می کنند غافل باشد، قطعا به نظام و انقلاب صدمه می زند زیرا زندگی عموم مردم بازیچه نیست و باید به سرعت وضع موجود را مهار کند و اگر دولت بعدی قرار باشد فقط به جیب و زندگی روزمره مردم اکتفا کند و از لایه های عمیق اقتصاد که آینده کشور در گروی ساخت آن است غافل باشد نیز به نظام خیانت کرده است./934/پ201/س