۰۵ ارديبهشت ۱۳۸۸ - ۱۱:۳۱
کد خبر: ۱۷۱۹
امام جمعه سمنان:

سخنرانی جهادی احمدی نژاد ژنو پیام انقلاب را به دنیا رساند

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه سمنان در خطبه های نماز جمعه گفت: رییس جمهوری با سخنرانی جهادیش در اجلاس دوربان 2 پیام انقلاب اسلامی را به دنیا اعلام کرد.
حجت الاسلام شاهچراغي
 
به گزارش خبرنگار خبرگزاري رسا در سمنان، حجت الاسلام والمسلمین سید محمد شاهچراغی نماینده ولی فقیه در استان سمنان در خطبه های نماز جمعه این هفته سمنان، سفر رییس جمهوری به اجلاس دوربان در سوئیس را سفری پربار و ارزشمند توصیف کرد.

امام جمعه سمنان با بیان اینکه رییس جمهوری با سخنرانی جهادیش در این اجلاس پیام انقلاب اسلامی را به دنیا اعلام کرد و افزود: در جلسه ای که بیش از چهار و 500 نفر از کشورهای مختلف جهان شرکت داشتند رییس جمهوری رژیم صهیونیستی را غاصب، اشغالگر و مظهر نژاد پرستی معرفی کرد و داشتن حق وتو چند کشور را یک حق ظالمانه دانست.

حجت الاسلام و المسلمین شاهچراغی با اشاره به اینکه رییس جمهوری با انتقاد از شورای امنیت که 60 سال است از رژیم اشغالگر ظالمانه حمایت می کند، اظهار داشت: اتفاقی که در آن جلسه رخ داد نشان داد که مدعیان دموکراسی، آزادی بیان و حقوق بشر همه دروغ می گویند.

نماینده نماینده مردم استان سمنان در مجلس خبرگان رهبری، خطاب به مدعیان دروغین آزادی بیان، گفت: شما که نتوانستید چند دقیقه انتقاد را تحمل کنید چگونه ادعای حقوق بشر و دموکراسی دارید.

حجت الاسلام والمسلمین شاهچراغی، سخنرانی شجاعانه رییس جمهوری را افتخار و سرافرازی برای کشور دانست و از مواضع رییس جمهوری در اجلاس دوربان حمایت کرد.

وی در ادامه به مساله مهم انتخابات پیش رو اشاره نمود و گفت: آن چه در انتخابات مهم است و در اولویت اول قرار دارد حضور گسترده مردم در پای صندوق های اخذ رای است.

نماینده ولی فقیه در استان سمنان خاطرنشان کرد: هر چه حضور مردم در پای صندوق های اخذ رای بیشتر باشد اقتدار نظام بیشتر است.

حجت الاسلام والمسلمین شاهچراغی، در تبلیغات انتخاباتی تخریب کردن حرام است و تضعیف هم بداخلاقی است ، نباید تخریب کرد و باید جلوی تخریب ها را گرفت و با بداخلاقی ها برخورد کرد.

وی خواهان برخورد مسئولان ذیربط با اخلاقی ها شد و از کاندیداها و طرفدارانشان نیز خواست مراقب باشند که رفتار و کردارشان باعث ایجاد تشنج در جامعه نشود.

امام جمعه سمنان در ادامه به حادثه تروریستی که برای زائران عتبات عالیات رخ داد اشاره کرد و شهادت جمعی از زائران کربلا از جمله شماری از سمنانی ها را تسلیت گفت.

حجت الاسلام والمسلمین شاهچراغی، همچنین به سال اصلاح الگوی مصرف و اینکه از جایی باید صرفه جویی را شروع کرد ، اشاره کرد و گفت: از جمله جاهایی که باید از اسراف و تبذیر جلوگیری شود مراسم ختم و عزا است.

وی افزود: مجالس عزای ما اسلامی نیست زیرا در آن اسراف و تبذیر وجود دارد و باید مانع این کار شد.

نماینده ولی فقیه در استان سمنان سالروز ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار را به پرستاران سخت کوش تبریک گفت.
ارسال نظرات