خانواده مهمترین رکن ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در رشت، حجت الاسلام جمال یاری، مدیر کل تبلیغات اسلامی گیلان امروز در جمع بانوان فعال در عرصه فرهنگی مرکز استان توسعه فرهنگ حجاب و عفاف را منوط به توسعه فرهنگی جامعه دانست و تصریح کرد: باید فعالیت های فرهنگی با موضوع حجاب مورد توجه قرار گیرد و با ابزار های مختلف در جهت توسعه و ترویج آن تلاش شود.
وی رسالت عظیم زنان مسلمان به ویژه زنان ایرانی را، ترویج و اشاعه ارزش های والای اسلامی و نهادینه ساختن فرهنگ حجاب و عفاف در جامعه عنوان کرد و گفت: از نظر اسلام زن تضمینکننده زندگی بهشتی خانواده است و به همین دلیل عفاف و حجاب برای زن بسیار مهم است.
مدیر کل تبلیغات اسلامی گیلان با تأکید بر برنامهریزی اصولی در برطرف کردن چالشهای عفاف و حجاب در جامعه، گفت: هر فعالیت مثبتی که در امور فرهنگی انجام شود نتایج ارزشمندی خواهد داشت.
وی با بیان این که هنوز مسأله عفاف و حجاب و بحث پوشش در جامعه نهادینه نشده است، اظهار داشت: اهمیت این مسأله را باید با تشکیل کلاسهای آموزشی، گفتمان و نشستهای تخصصی برای مردم تبیین کرد.
حجت الاسلام یاری، سرمایهگذاری در بخش آموزش زیربنایی را ضروری دانست و تصریح کرد: از الگوهای مثبت باید در این زمینه استفاده کرد تا مردم بهویژه جوانان از آسیبهای این موضوع آگاه شوند.
وی شناخت مسائل هویتی را راهکار ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه دانست و بیان داشت: اگر انسان به جایگاه ویژه خود در نزد خداوند پی ببرد به یقین پذیرش این حکم برای او بسیار آسان خواهد بود.
مدیر کل تبلیغات اسلامی گیلان، رعایت عفاف و حجاب را تضمین کننده سلامت جامعه دانست و گفت: توجه به این فریضه مهم سبب حفاظت از ارزش وجودی زنان در جامعه میشود، همه باید توان خود را در جهت نهادینه کردن فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه به کار گیرند.
حجت الاسلام یاری خانواده را مهمترین رکن ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه دانست و ادامه داد: ناهنجاریهای بدحجابی و بیعفتی به عنوان یک آسیب فرهنگی ریشه در تحولات دو دهه گذشته دارد که تصمیمهای غلط، رفتاریهای غیر مدبرانه و سیاستهای غیر اصولی و غیر ارزشی به یقین در رشد این آسیب اجتماعی بیتاثیر نبوده است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان با بیان این که نهادینهسازی فرهنگ حجاب و عفاف به عنوان یکی از ضرورتهای باورهای دینی نیازمند برنامهریزی صحیح در سه حوزه فرد، خانواده و جامعه است، گفت: نقش جامعه اسلام در ایجاد و ترویج این باور انکارناپذیر بوده و در نگاهی عمیقتر، ضروری و اساسی است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: تنها زمانی می توانیم از دچار شدن به آسیب ها و آلودگی های فردی و اجتماعی مصون بمانیم که بتوانیم آموزه های الهی و قرآنی را در جامعه اسلامی پیاده کنیم.
حجت الاسلام یاری یکی از مهمترین آموزه های دینی را، بحث رعایت حریم عفاف و حجاب در جامعه عنوان و خاطرنشان کرد: امروز همه مسؤولان باید خود را موظف به ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه بدانند.
وی با بیان این که متولیان ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه از برنامههای روتین و روزمره در این عرصه باید خودداری کنند، تصریح کرد: متأسفانه با وجود گذشت سه دهه از عمر این انقلاب بزرگ هنوز در عرصه عفاف و حجاب یک سیاستگذاری و برنامهریزی مشخص و تعریف شده ای صورت نگرفته است./950/پ202/س