مبلغان الگوهای اصیل اسلامی را به جامعه معرفی کنند
طیبه مهرابی، مدیر حوزه علمیه فاطمیه دامغان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در این شهرستان با اشاره به پررنگ تر شدن فعالیت مبلغان در ایام ماه مبارک رمضان به تبیین جوانب مختلف تبلیغ همچون تعاریف، ضرورت، ابزار، اهداف، رسالت و چالش های احتمالی این فعالیت معنوی پرداخت.
استاد حوزه و دانشگاه مخاطب شناسی و قدرت ایجاد ارتباط مناسب را از دیگر لازمه های موفقیت طلاب و روحانیان در عرصه تبلیغ عنوان کرد و گفت: با این نیات و ویژگی ها مبلغان می توانند مردم را به حرکت در جهت مصالح دین، مبارزه با بدعت ها، خرافات و ضد ارزش ها، وحدت و اندیشه در راه خود شناسی و خداشناسی دعوت کنند.
مدیر حوزه علمیه خواهران دامغان، جلوگیری از تضعیف ارزش های دینی و پرورش نسلی معتقد به اصول اسلام و ولایت را هدف اصلی مبلغان عنوان کرد و اظهار داشت: باور داشتن و ایمان به گفته های خود و دوری از دنیا طلبی و آراستگی به صفات صبر، متانت، اراده و استقامت از ویژگی های مبلغان موفق است.
مهرابی با تاکید برضرورت تبلیغ الگوها و ارزش های اسلامی در مقابله با تبلیغات وسیع و مخرب فرهنگ های بیگانه، عرفان ها و ادیان نوظهور اضافه کرد: اتخاذ شیوه های مناسب در کنار پرهیز از تکلف و استفاده از روش های عقلی و استدلالی برای ایجاد تزکیه اخلاقی و پرورش صفات نیکوی الهی و انسانی در شرایط حاضر ضروری است.
وی تبلیغ را بهترین مسیر برای ارشاد و هدایت مردم به سوی قرب الهی دانست و افزود: روحانیان و طلاب باید در پی تحقق بخشیدن به اهداف و آرمان های متعالی اسلام و تشیع باشند. به گونه ای که تبلیغ بشر را از دلبستگی های مادی برهاند و به حق و حقیقت برساند.
وی عرصه تبلیغ دین را مواجه با آسیب هایی همچون نفوذ اندیشه های بیگانه، تفکرات التقاطی و جهالت دانست و تصریح کرد: نگاه ویژه و دقیق تر به مسأله تبلیغ از سوی حوزه های علمیه و مراکز علوم دینی و تدوین راهکارهای اصولی در این زمینه و صدالبته تاکید بر همگون سازی گفتار و کردار مبلغان در همه وجوه می تواند موجبات قوت بیشتر این عرصه را فراهم سازد./977/ت303/ش