دوری از اصالت طلبگی آفتی برای روحانیان است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در بناب، حجت الاسلام والمسلمین عبدالمجید باقری بنابی، مدیر حوزه های علمیه بناب امروز در نشست صمیمی و اخلاقی طلاب حوزه علمیه خواهران این شهرستان اظهار داشت: در ماه مبارک رمضان فرصتهایی برای درک فضائل معنوی و اخلاقی حاصل می شود، که بهره مندی از آنها نجاتبخش در دنیا و آخرت خواهد بود.
وی با بیان اینکه سبک زندگی و سیره رفتاری طلاب باید به عنوان الگوی اخلاقی دیگر آحاد جامعه مطرح شود، خاطرنشان کرد: شایسته طلبه علوم دینی نیست که فرصت های معنوی را به بطالت گذرانده و ذهن خود را مشغول اموری کند که نه خیر دنیا و نه خیر آخرت در آن وجود دارد.
مدیر حوزه علمیه بناب ادامه داد: شما طلبه ها با صدها حدیث و آیه قرآنی آشنا شده اید، خداوند متعال، ملائکه، ائمه اطهار، اساتید حوزه و وجدان درونیتان از شما انتظاراتی دارد که باید عامل به تکلیف و رسالت دینی خود باشید، امروز شئون زندگی شما طلبه ها زیر ذرهبین دیگر افراد جامعه قرار دارد.
حجت الاسلام والمسلمین باقری بنابی افزود: محیطی که شما در آن تحصیل کردهاید، الهی و معنوی بوده، از این رو باید سطح اخلاق و منش شما نسبت به دیگران متمایز باشد، در غیر این صورت بدانید که وقت خود را در حوزه تلف کرده اید، حاصل تحصیل و مجاهدت علمی در حوزه باید در اعمال شما ظهور پیدا کند.
وی با اشاره به حدیث «من لم یشکرالمخلوق لم یشکر الخالق» گفت: شکرگزاری طلاب از تلاش های استادان و متولیان حوزوی تنها با عمل به آموختهها ممکن خواهد بود، امروز شما طلاب علوم دینی به عنوان سربازان امام زمان(عج) نسبت به خداوند متعال، پیامبر اسلام و ائمه اطهار مسؤولیت بر عهده دارید.
مدیر حوزه علمیه بناب با تأکید بر اینکه باید حیثیت و آبروی طلبگی را با عمل به آموختهها رعایت کنید، تصریح کرد: در دوران تحصیل دروس حوزوی، سر وکارتان با معارف دین، اخلاق و معنویت است؛ بنابراین باید از دیگران متمایز باشید، در صحنه های اجتماعی وارد شوید و با حجاب فاطمی نسبت به ترویج دین خدا اهتمام کنید.
وی خاطرنشان کرد: اگر در جامعه زینت امام زمانمان نیستیم، حداقل ننگ برای ایشان نباشیم. انسان باید اصل و هویتش را همیشه حفظ کند، دوری از هویت و اصلت طلبگی پس از فراغت از تحصیل آفتی بزرگ برای قشر روحانیت محسوب می شود./935/پ202/س